Haberler

Koray Avcı Resmen Vestel Manisaspor'da

Vestel Manisaspor, Holosko'ya Karşılık Beşiktaş'tan Transfer Ettiği Burak Yılmaz'ın Ardından Koray Avcı ile de Sözleşme İmzaladı.

Vestel Manisaspor, Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan transfer ettiği Burak Yılmaz'ın ardından Koray Avcı ile de sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ile Basın Sözcüsü Arif Koşar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Koray Avcı, kendisini 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllığına Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Koray'a teşekkür ediyoruz. Kendisinin bir sakatlığı var. En kısa sürede bu sakatlıktan kurtulup 2 hafta içinde aramızda olmasını bekliyoruz. Takımımızın Koray'a ihtiyacı var.

Başarılı olabilmek için elinden geleni yapacaktır" dedi.

Basın Sözcüsü Arif Koşar ise, Koray'ın Vestel Manisaspor'a güç katacağını belirterek, "Koray, çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bize güç verecektir. İnşallah Koray Manisa ve Ege futboluna uzun yıllar hizmet verecektir" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle halen tedavi gören tecrübeli futbolcu Koray Avcı ise, "Bizim Vestel Manisaspor ile bir sorunumuz yoktu. Sakatlığımdan dolayı tedavi programını aksatmamam gerekiyordu. 10 günlük tedavi süreci var. Ondan sonra takıma katılmam gerekiyor. Vestel Manisaspor'un hedefleri doğrultusunda hizmet etmeye çalışacağım. Beşiktaş'tan gelmemek için zorluk çıkardığım şeklinde iddialar benim dışımdaki şeylerdi. Bunlardan kesinlikle sorumlu tutulmak istemiyorum. Çünkü Vestel Manisaspor benim oynamak

istediğim takımlardan birisiydi. Ve burada seve seve oynamayı kabul ettim. Aramızda hiçbir sorun olmadı. Sadece suskunluğumdan dolayı basına yanlış aksettirilmiş şeyler vardı. Hoş olmayan şeyler ağzımdan yazıldı. Ancak ben burada olduğum için mutluyum. İnşallah uzun yıllar hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

(MY-ÖA-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title