Haberler

Köprü ve Otoyol Zamlarını Protesto... -Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği Üyesi Bir Grup, Boğaziçi Köprüsü'nden Araçlarını Yavaşlatarak Geçiş Yaptı

Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği Üyesi Bir Grup, Köprü ve Otoyol Zamlarını Protesto Amacıyla Boğaziçi Köprüsü'nü Araçlarını Yavaşlatarak Geçti.

Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği üyesi bir grup, köprü ve otoyol zamlarını protesto amacıyla Boğaziçi Köprüsü'nü araçlarını yavaşlatarak geçti.

Avrupa yakasından araçlarıyla köprüden geçen dernek üyeleri, köprü üzerinde hız kesti. Yavaş bir şekilde geçişi tamamlayan dernek üyelerinin geçişi sırasında köprü üzerinde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

Köprü çıkışında, ellerinde ''Köprüler ve otoyollar ücretsiz geçişe açılmalı'' ve ''Zamlar geri çekilmeli'' yazılı dövizler taşıyan grup açıklama yaptı.

Grup adına konuşan Dernek Başkanı Fuat Engin, köprülerde ve otoyollarda 33 yıl önce verilen sözlerin yerine getirilmesi gerektiğini belirterek, ''Köprüler ve otoyollar ücretsiz olmalı. Yapılan zamları protesto ediyoruz. Köprü ve otoyol gişe çalışanlarının iş yavaşlatma eylemini destekliyoruz'' dedi.

Gruptakiler, daha sonra araçlarına binerek buradan ayrıldılar.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title