Haberler

- Köprü Altında Yaşayan Evsize Gasp

Bıçaklanan evsize, saatler sonra tesadüfen yoldan geçen bir kişi yardım etti.

Bıçaklanan evsize, saatler sonra tesadüfen yoldan geçen bir kişi yardım etti.

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL İSTANBUL DHA

Çağlayan'da köprü altında yaşayan evsiz Hüseyin Nurel (40) önce dövüldü daha sonra bıçaklanarak gasp edildi. Yaralı halde olduğu yere yığılan Hüseyin Nurel'i kimse fark etmedi. Yaklaşık 6 saat sonra yoldan geçen bir kişinin fark etmesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.

40 yaşındaki Hüseyin Nurel yollardır sokakta yaşıyor. Nurel, Çağlayan'da köprü altında küçük bir alanı evi gibi benimseyerek orada kalıyor. Dün sabah saatlerinde köprü altına gelen bir kişi,  Hüseyin Nurel'i gasp etmek istedi. Saldırgan, Hüseyin Nurel direnince önce dövdü daha sonra bıçaklayarak gasp etti. Cebindeki az miktardaki parası alınıp bacağından bıçaklanan Nurel'i kimse fark etmedi. Yaklaşık 6 saat sonra bir arkadaşının yardımıyla hastaneye kaldırılan Hüseyin Nurel'in sağlık durumu iyi.

"EVSİZLERE YARDIM EDİLMELİ"

Gasp edilen Hüseyin Nurel'e yardım eden Ferit Şahin, "Ben paket servis elemanı  olarak çalışıyorum. Buradan geçerken arkadaşı gördüm. Gasp edilmiş, dövülmüş ve ayağından bıçaklanmış. Bunu da yapan başka bir evsiz diye düşünüyorum. Yaklaşık 5-6 saat önce bıçaklanmış. Telefonu olmadığı için kimseye haber verememiş. Ben orada görmesem, ağır yaralı olsa ölebilirdi. Hemen ambulansı aradım. Hastaneye getirdik. Geçen sene evsizlerin toplandığı yerde tanıştık. Evsizler acizler, güçsüzler, muhtaçlar. Hor görülüyorlar. Yardım istedikleri zaman yanlış anlaşılıyorlar. Evsizlere yardım edilmeli. Sıcak bir aş, sıcak bir yer verilmeli.Bu insanlar da sokaktan kurtulur" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

---------

-Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı

-Arkadaşı Ferit Şahin ile röp.

-Gasp edilen Hüseyin Nurel'in yaşadığı köprü altı

-Köprü altındaki yaşam alanı

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title