Haberler

Köpeklerin Saldırdığı Yavru Karacaya Bakanlık Sahip Çıktı

Güncelleme:

Sinop'ta köpeklerin saldırdığı yavru karacaya Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ekipleri sahip çıktı. Karaca rehabilite edildikten sonra doğaya bırakılacak.

Sinop'ta vatandaşların köpeklerden kurtardığı bir haftalık karaca yavrusuna, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü sahip çıktı. Küçük karaca, bakım ve rehabilitasyon sürecinin ardından tabiata bırakılacak.

EKİPLER HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Sinop'un Erfelek ilçesi Horzum Köyü'nde, duyarlı vatandaşlarca bir karaca yavrusunun köpeklerden kurtarıldığı bilgisini alan DKMP ekipleri, bir veteriner hekimle olay yerine gitti.

Ekipler tarafından vatandaşlardan teslim alınan küçük karaca, veteriner hekim tarafından muayene edildi. Muayenede karacanın yaklaşık bir haftalık olduğu, açlıktan güçsüz kaldığı tespit edildi.

DOĞAYA BIRAKILACAK

Hemen beslenen ve koruma altına alınan karacanın bakım ve rehabilitasyon süreci başlatıldı. Bu sürecin ardından karaca yavrusu yeniden doğaya bırakılacak.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sinop 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Mert07:

Bakanlık ne zor iş üstlenmiş şimdi buna parasıda yoktur verin ben bakarım büyütmeye gerek yok

10
1
yanıtYanıtla
FGDJSHBGRYTGXZSNBJYTD:

AĞZINA SAĞLIK HELAL SANAKARDEŞ

yanıt1
yanıt1
hasan hüseyin:

nasil bir kafanin ürünlerisiniz siz yakininiz yasama sevincinizin önünde. . . birkac saniye mantikli düsünün. . . bu pis düsüncelerden arinin ne olur. .

1
0
yanıtYanıtla
BU NE BEEEE:

ÖP ÖP ÖP ÖP DOYAMAZSSIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title