Haberler

Köpekler Podyumda Boy Gösterdi

Ankara’da düzenlenen Köpek Güzellik Yarışmasında farklı cins ve büyüklükte köpekler birinci olmak için defilede boy gösterdi.

Ankara'da düzenlenen Köpek Güzellik Yarışmasında farklı cins ve büyüklükte köpekler birinci olmak için defilede boy gösterdi.

Dost K9 Köpek Eğitim Okulu kurucusu ve köpek eğitmeni Erkan Dişoğlu' nun düzenlediği Köpek Güzellik Yarışmasında 123 köpek büyük ırk ve küçük ırk olmak üzere iki grupta birbirleri ile yarışarak hünerlerini sergiledi. Türkiye'nin çeşitli illerinden yarışmaya katılan köpeklere sahipleri eşlik etti. Gruplar halinde hazırlanıp sahneye çıkan ve ilk üçe giren köpeklere köpek maması ve madalya verildi.

26 yıldır köpek eğitimi ile uğraşan Köpek Eğitmeni Dişoğlu, "Köpek güzellik yarışması düzenliyoruz. 90 yaşında da elinde bastonla köpek eğitmeni olacağım. Türkiye'nin her yerinden bir sürü köpek geldi" diye konuştu.

Ön patisi olmayan diğer köpeklerden farklı olan Bucks'in sahibi Ceyhun Yaşar, "3 sene önce bir kafede otururken Bucks' i gördüm. Sağ ön patisi sallanıyordu. En yakın hayvan hastanesine götürdüm. Sağ ön patisi kesildi. Hayata dair hiç bir şeyini kaybetmedi. Bizden önce 3 sahibi olmuş ve terk edilmiş terk edilmeleri de atlattı. 3 yıldır bizimle mutlu ve güçlü onunla gurur duyuyorum. Yarışmaya katılmayı hak ettiği için burada" şeklinde konuştu.

Küçük ırk birinci Yol Arkadaşım, ikinci Reina üçüncü puppy Maltese olurken, büyük ırktan ise birinci Dracula, ikinci Leon, üçüncü Eis Setter oldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title