Haberler

Köpek Katliamına Sessiz Kalmayan Mansur Yavaş'a Ünlü İsimlerden Teşekkür Mesajı Yağdı

Güncelleme:

Ankara Yenimahalle'de bir aracın köpeklere yaklaşarak zehirli et ile onları öldürdüğü iddiası ünlü isimleri ayaklandırdı. Gelen tepkiler üzerine yasal işlem başlatıldığını duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilk teşekkür mesajı Demet Akalın'dan geldi.

Ankara Yenimahalle ilçesine bağlı Turgut Özel Mahallesi'nde, hayvanseverlerin beslediği köpeklerin kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlenerek, öldürüldüğü öne sürüldü. Bölgede şu ana kadar farklı noktalarda, 13 köpek ölüsü bulundu. Yaklaşık 7 köpeğin kaybolduğu ve 6 köpeğin de tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hayvanlara yapılan bu eziyet başta Demet Akalın ve Pınar Altuğ olmak üzere herkesi harekete geçirdi. Mansur Yavaş, kısa sürede hızla yayılan katliam haberinden sonra açıklama yaptı.

SOKAK HAYVANLARININ ZEHİRLENDİ İDDİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Katliam Var' etiketi ile paylaşılan habere sessiz kalmadı. Twitter hesabından konu hakkında açıklama yapan Mansur Yavaş, "Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık Daire Başkanlığı bu vahşetin sorumlularının ortaya çıkarılması ve yasal işlem yapılması için görevlendirilmiştir." dedi.

Köpek Katliamına Sessiz Kalmayan Mansur Yavaş'a Ünlü İsimlerden Teşekkür Mesajı Yağdı

ÜNLÜ İSİMLER, MANSUR YAVAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yavaş'ın bu paylaşımına ünlü isimlerde sessiz kalmadı. Berna Laçin ve Demet Akalın Yavaş'ın paylaşımının altına yorum yaparak teşekkür etti.

Köpek Katliamına Sessiz Kalmayan Mansur Yavaş'a Ünlü İsimlerden Teşekkür Mesajı Yağdı

"YAŞATTIĞINIZ YAŞAMADAN ÖLMEYİN"

Oyuncu Pınar Altuğ, Ankara'da yaşanan olay hakkında "Allah belanızı versin! Yaşattığınızı yasamadan ölmeyin inşallah! Ne istediniz zavallılardan!" dedi.

Köpek Katliamına Sessiz Kalmayan Mansur Yavaş'a Ünlü İsimlerden Teşekkür Mesajı Yağdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Demet Akalın Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500

Yorumlar (134)

KARTAL:

Başı boş köpek ler cocuklara öldürürken neden tepsi vermiyorsunuz madem o kadar hayvan sevensiniz avrubadaki insanlar ki bi odanıza paylaşın

28
47
yanıtYanıtla
BOŞ YAPMA:

o havyanları da yetiştiren insanlar, suçu insanlarda arayın hayvanlarda değil. Avruba değil Avrupa olacak o haberin olsun. Öğren.

yanıt6
yanıt3
Tarafsız Taraftar :

Onlar tepsi versin. Sen TEPKİ ver olmaz mı ...!!!???

yanıt2
yanıt2
...:

Helal Olsun Kardeşim Güzel Konuştun O Zaman Sesleri Çıkmaz Çünkü Ölen İnsan Hayvan Daha Değerli Bunların Gözünde

yanıt3
yanıt5
marif:

Hiç bir canlıya zulüm yapılmasın ancak filistinde-keşmirde-suriyede ve daha bir sürü yerde insanlık vahşetine bir kez sesi çıkmayan zevat kedi köpekle milleti oyalıyor yavaş adam da buna çanak tutuyor. . . . Uyutma güzellemeleri bunlar

12
46
yanıtYanıtla
tt:

alın evinizde bekleyin o zaman, en son Kayseri de bir çocuğu öldürdüler, sen adamsan bu köpekleri toplatırsın mansur, bana veya aileme zarar veren köpekleri asla yaşatmam,

15
40
yanıtYanıtla
Yavaş ol:

Sen ve Ailen köpeklere zarar vermeyin de toplumun sizden istediği başka birşey yok.Korkma onlar sana zarar vermez.Eğer zarar verirsen de karşılığını toplumdan ve devletten fazlasıyla alırsın

yanıt7
yanıt2
:

insanlar da insanları öldürüyo , insanları da toplatsın mı?

yanıt6
yanıt3
Sinan:

Endişe etmeyin insanlar kadar zarar veremez onlar

yanıt4
yanıt3
Jason YILMAZ:

Yerleşik hayata geçerek, bizim haricimizdeki tüm canlıların yaşamlarına müdahalede bulunduğumuzu unuttunuz sanırım. Çözüm, bahsettiğiniz gibi değildir. Onlarla yaşamayı denemenizi öneririm. Ayrıca; bu söylediğimiz de baktığınız yüksek pencerenizden yorumlamayın lütfen. Gerçek anlamda, daha basit bir canlı olarak düşünün. İyi günler dilerim.

yanıt1
yanıt1
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title