Haberler

Köpeğinin Acısını Çabuk Unutan Mehmet Ali Erbil, Çapkınlıkta Yakalandı

Cango isimli köpeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Ali Erbil, olayın akabinde Bebek'te sarışın bir güzelle görüntülendi.

Yıllar önce Tatlı Kaçıklar adlı dizide boy gösteren ve aynı dizide kendisine rol arkadaşlığı yapan Cango isimli köpeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Ali Erbil, hemen ardından sarışın bir kadınla Bebek'e geldi.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE MORALİ BOZULDU

Bebek Lucca isimli mekandan saatlerce sarışın kadınla oturan şovmenin, gazetecileri gördüğünde ise morali bozuldu.

İkili böyle görüntülendi;

Köpeğinin Acısını Çabuk Unutan Mehmet Ali Erbil, Çapkınlıkta Yakalandı

Köpeğinin Acısını Çabuk Unutan Mehmet Ali Erbil, Çapkınlıkta Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (30)

Adanalı:

Ne yapacaktı?? Camiden anons yaptırıp mevlüt mü okutacak tı?

7
3
yanıtYanıtla
muz cumhuriyeti:

kart zampara, parayla dedem de karı tutar kendine

7
2
yanıtYanıtla
Nihal:

Türkiye bu adamı nasıl ünlü yaptı anlamıyorum.yaptığı hersey rezil kişilik bozukluğu olan bi insan.

6
1
yanıtYanıtla
GÜVERCİN:

Detokslar yeni de kuş kalkıyor mu kuş.

6
0
yanıtYanıtla
Dz:

Bu adama giden oksijene üzülüyorum nefes almasın

4
2
yanıtYanıtla
cihan:

bu adamda kim ya? hem bu insani adamdan saymak aptalliktir.

4
1
yanıtYanıtla
CİYAN:

sen kaç paralık adamsın beş para etmez bi malsın

yanıt1
yanıt2
antepli:

kızı da kendi gibi çapkın bunun yaaaa. . . çalma elin kapısını çalarlar tokmakla mali beyyyy. . . . senin kırdıgın cevizleri kızın topluyo heberin olsunnn

3
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Minyon sen ne ayaksın her magazin haberinin yorumlarında sen varsın vede devamlı birilerinin yorumuna atar yapıyorsun

4
0
yanıtYanıtla
Minyon kız:

Ya seni ilgilendirmez tamam mi nerye ne yazicağimi sana sorcak değlim

yanıt1
yanıt1
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title