Haberler

Köpeğin Kuzuyu Beslemesi, Sosyal Medyada Rekor Kırdı

Güncelleme:

Köpeğin kuzuyu beslediği anlar, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşıma, "Ya ne kadar güzel bir görüntü. Bazı insanlarda olmayan vicdan hayvanlarda var." yorumunu yaptı.

Nerede kayda alındığı bilin görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Köpeğin kuzuyu biberonla besleme anlarına sosyal medya kullanıcıları büyük ilgi gösterdi.

Köpeğin Kuzuyu Beslemesi Sosyla Medyada Rekor Kırdı

"İNSANLARDA OLMAYAN VİCDAN HAYVANLARDA VAR"

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler sosyal medya izlenme rekoru kırdı. Bir köpek öksüz bir kuzuyu biberonla besledi. Sosyal medya kullanıcıları da görüntülere sessiz kalmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülere, "Ya ne kadar güzel bir görüntü. Bazı insanlarda olmayan vicdan hayvanlarda var." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "İzlerken gerçekten mutlu oldum. Böyle güzel görüntüler insana iyi şeyler hissettiriyor.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Sosyal Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Ekin:

Böyle hayvanın fedakarlıklarını sevgi gösterme şekillerini binlerce defada göstersen hayvan düşmanları değişmez . Onlar ağır tranvalı psikolojik sorunlular

19
2
yanıtYanıtla
MMSE:

İzlerken bazı insanların, insan olmadığını anladım. Ne güzel bir kare

13
1
yanıtYanıtla
Menduh işiyok:

Keşke insanlarda hayvanlar kadar vicdanlı olsaydı.

13
0
yanıtYanıtla
AYSBERK:

Hayvan hayvan''iken eğitiliyor da , diğer canlılardan üstünlüğü ve aklı olan biz canlılar neden güzel olan şeyleri ilke olarak kabul etmiyoruz?

11
0
yanıtYanıtla
YAĞMUR:

ÇOK İYİ BİR ÖRNEK DEGİLMİ. DÜNYANIN EN MASUM VE EN SADIK CANLISI BİZ İNSANLARA MERHAMETLİ OLUN ARTIK BİZLER SİZLERE HİÇ ZARAR VERMİYORUZ VE BÜYÜN CANLILARA SADIGIZ AMA SİZ İNSANLAR HERGÜN BİZLERE ZARAR VERİYORSUNUZ . DÜNKÜ ZAVALLI KÖPEGE TECAVÜZ EDİB ÖLDÜREN O CANİLERİ TEKRAR HATIRLATMAK İSTEDİM SİZİNGİBİ YARATIKLAR OLMAZ OLSUN DİLERİM ÇABUK YAKALANIR CEZANIZI CEKERSİNİZ TABİKİ ZAVALLI YAVRUYA DEĞER VERİLİYORSA ??????

9
1
yanıtYanıtla
YASEMİN:

AYY ÇOK GÜZEL. . NE KADAR HOŞ. . AY BEN ŞOK.

3
6
yanıtYanıtla
tr:

bir sevemediniz hayvanları, insanlardan daha kötü ne yaptılar size. . .

9
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Onlar hayvan onlarin dusunme melekeler i olmayan canlilar onlarin hareketleri tum hareketleri melekler tarafindan yaptirilir insan ise dusunen canli varliklar allah akil vermis fikir vermis ve insanlari kendisine kulluk etsin diye yaratmistir simdi o hayvana o biberonu bir insan vermis komutla o biberonu kopek karsi bir baska hayvan kuzuya biberonla sut verip icirmekte insan komut vermese o hayvan kendiliginden onu yapamaz cunku hayvanlarin dusunme ve akil melekeleri yoktur o yuzden allahin insanlara verdigi nimetlere sukur edip ona kulluk etmemiz icin gereken neyse onu yapalim

7
2
yanıtYanıtla
avşar:

git şeytan taşla sen. din kitap bağlamışsın boş boş. yok insan vermişte, komutmuşta, senin de hayvandan bir farkın var mı? sana kim verdi bu komutları? buna inan, buna taş at, bunu kurban et. . öyle bir yaratıcı ki, kulundan kulunu kurban etmesini, hatta kendi canından bir kulunu kurban etmesini istiyor, sonra bir melek gelip buna engel oluyor. . . akıl meleklerde değil, kafanın içinde olması gereken bir şey. golden oğlum var, 13 senedir hayatımda, onda ki aklın azıcığı sen de olsaymış keşke. . .

yanıt0
yanıt1
aDALI:

....insanla hayvan yer değiştirmiş sanki

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title