Haberler

Köpeği Dikiz Aynasına Bağladı, Kilometrelerce Koşturdu

Güncelleme:

Sivas'ta bir kişi köpeği tasmasıyla dikiz aynasına bağladı ve kilometrelerce koşturdu. Sosyal medyada yayılan görüntüler büyük tepki çekti.

Sivas'ta otomobilinin dikiz aynasına bağladığı tasmayla köpeği aracının yanında koşturan kişi, sosyal medyada yer alan görüntüsüyle hayvanseverlerin tepkisini çekti.

OTOMOBİLE BAĞLADIĞI KÖPEĞİ 2 KİLOMETRE KOŞTURDU

Sivas Karşıyaka Mahallesi'nde meydana gelen olayda hareket halindeki otomobilin yanında bir köpeğin koşturulduğu görüldü. Otomobilinin dikiz aynasına tasmasından bağladığı köpeği kilometrelerce caddede koşturan kişiyi görenler tepki gösterdi. Yaklaşık 2 kilometre köpeği araçla koşturan sürücü daha sonra gözden kayboldu. Köpeğin bağlı olduğu aracı takip eden araç içindekiler, bu anları kamera ile kaydetti.

-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

ENESSON:

insan düşmeye görsün hayvandan da aşağı oluyor. . . bu yaptıklarını hayvan hayvana yapmaz

6
3
yanıtYanıtla
HAYVAN SEVER:

HAYIR YANİ BU OLAYI VİDEOYA ÇEKENE KADAR İNİP NEDEN MÜDAHALE EDİLMİYOR OLAY SADECE VİDEOYA ÇEKMEK Mİ BEN ANLIYAMIYORUM .

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı YazınSELİN:

EN CANİ VARLIK İNSANOĞLU BIKTIK ARTIK BİRAZ MEDENİ OLUN CEZALAR NEDEN YOK BU HAYVANLAR KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİL ONLARINDA NEFES ALDIĞINI CANI ACIDIĞINI UNUTMAYALIM DEVLETİMİZİN BU KONUYA ACİL EL ATMASI LAZIM DUYUN BU EZİYETİ.

6
1
yanıtYanıtla
bizim cemil...:

Sivaslılar ayağa kalkın ve bu hayvanlara işkence yapanları yetkililere bildirin yazıkya her seferinde hayvan işkencesi sivastan çıkıyor aslında bu işkenceyi yapanı aleme ibret olsun diye aynısını ona yapacaksın

7
0
yanıtYanıtla
Sacma ve gereksiz:

Bu video dupe duz oyundur ben bu kopegin sahibini taniyorum. Bu kisi köpeklere karsi en iyi havyan sever diyebilirim. Tabi anlamayan bilmeyenlerin zoruna gidiyor ve eziyet zannediyorlar . Allah beddua edenlere geri dondursun. Arkadaslar sırf gicikligindan dolayi bir yalanlamadir .

4
2
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

hayvana eziyet eden insana ne yapmazki Allahın sessiz kulları onlar onun hesabınıda vereceksin

4
2
yanıtYanıtla
Fatih gül:

Allah beddua edenlerin belasını versin.ahmaklar o kişi benim Abim. köpek kayp olmuştu onu bulmuş geri getirirken yorulmamak için arabayla getirmiş.burda hiçbir iskence söz konusu değil; köpek arabaya binmiyor ve köpek arabanın yanında koşmaya alışkın dikkat edilirse köpek hiç zorlama olmadan arabanın yanında koşuyor.bunu işkencediye diye yaygara edene Allah akıl fikir versin.bu köpeğe Abim gözü gibi bakar.aslinda bu köpeği o video yu çeken kadına hediye edip onun yerine bu kadını koyunların peşine götürmeli......

3
2
yanıtYanıtla
Asiye:

yaşattığını yaşamadan can verme inşAllah

4
1
yanıtYanıtla
Dünkü haber:

Dün burda bir haber okudum. Haberde baygın haldeki köpeği araçların önüne atarak köpeğin ölümüne sebep olan adam,bu suçtan dolayı yattığı cezaevinden çıktığı gün araba çarptığı yazıyordu. Senin başına neler gelecek çok merak ediyorum insafsız herif

4
1
yanıtYanıtla
REAL:

karşılıklı otursan ahlak profesörü kesilir.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title