Haberler
Güncelleme:

Akıntıya kapılan köpeği kurtarmak için kanala atlayan genç kayboldu

Adana'da sulama kanalında bir sokak köpeğinin sürüklendiğini gören 20 yaşındaki Suriyeli Abdulkadir Seyyid, akıntının yoğun olduğu sulama kanalına atladı. Seyyid'in kuzeni Beşer Şeyhbar ise, "Önce ip attık, sonra tamirciler suya atladı, çıkaramadık. Sonra suyun altında gitti" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Baran:

Hey büyük Allahım, bir yanda köpeğe tecavüz edip öldüren bir şerefsiz, diğer yanda köpeğin hayatını kurtarmak için kendi canını hiçe sayan bir genç. Allah sonumuzu hayretsin. Allah rahmet etsin. Rabbim inşallah bu iyiliğinin hürmetine sorgusuz cennetine alır.

10
0
yanıtYanıtla
he he:

he he keke ne günler güreceğiz daha . . . .

yanıt0
yanıt0
...25:

Offf ya böyle haberleri okuyunca Suriyelilerin hakkındaki dusuncelerimden utanıyorum :.( neticede insanlar srkadas ama bizi bu hale devletimizin yanlış politikası getirdi Suriyelilerin verilen abartılı haklara haklı olarak tepki gösteriyoruz tabi suriyelilerin de abartılı rahatlıklari insani çileden çıkarıyor...en iyisi gitsinler yeter da kurtulalim

6
1
yanıtYanıtla
helal-olsun:

merhamet icin yardim icin atladin sehit sayilir sin , ALLAH rahmet eylesin

4
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bir can kurtarmak için kendini feda etmiş ALLAH rahmet eylesin.

4
0
yanıtYanıtla
DEXTER:

ALLAH HERKESE BÖYLE ÖLÜM NASİP ETSİN. ÖLÜMÜN BİR AMACI VAR BURADA

3
0
yanıtYanıtla
BRO:

Yazık olmuş Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.

2
0
yanıtYanıtla
biri:

biri kurtarmak için canını tehlikeye atiyor birileri biraz daha fazla kazanmak için hayvanları susuzluktan üldürüyor ve süzde müslümanız kimsenın kılı bile kıbırdamiyor . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title