Haberler

Köpeği Kendisini Zarara Sokunca Yere Vura Vura Öldürdü, "Onu Pişirip Yiyeceğim" Dedi

Güncelleme:

Çinli adam, köpek yarışları için satın aldığı tazı istediği sonucu alamayınca, zarara uğradığı gerekçesiyle hayvanı yere vurarak öldürdü, arkasından da pişirip yiyeceğini söyledi.

Çin'in kuzeyinde yaşanan olayda cani adam, köpeğini yere vura vura öldürdü. Oldukça öfkeli görünen adamın, vahşice hayvanın canına kıyması ülkede bütük tepki topladı.

ONU PİŞİRİP YİYECEĞİM DEDİ

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde adamın, köpek yarışını kaybeden tazısını havaya kaldırarak defalarca yere vurduğu görülüyor. Tazıyı yere vurarken küfürler savurduğu duyulan adam, onu öldükten sonra pişirip akşam yemeği için yiyeceğini söylüyor.

YARIŞI KAYBEDİP SAHİBİNİ ZARARA SOKMUŞ

Adamın, hayvanı köpek yarışlarında yarıştırmak için satın aldığı ve yarışı kaybeden tazının kendisini büyük zarar uğrattığını, bu yüzden de onu sinirlenip öldürdüğü iddia edildi. Adam videonun sonunda köpek sahiplerine seslenerek, "Köpekleriniz sizi zarara uğratıyorsa onları öldürüp yiyin" dedi.

Çinli adamın ülkenin en büyük sosyal medya sitesi Weibo'ya yüklediği video kısa sürede 2 buçuk milyondan fazla izledi.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (170)

gs:

Eskiden bütün haberler yoruma açıktı. Ne oldu da dandik haberler yoruma açık. Adam köpeği yese ne olur yemese ne olur öldürse ne olur. memlekette bu kadar sorun var iken , bize ne . Siz esas olayları yorumlatın.

43
84
yanıtYanıtla
HAYVAN DOSTU:

DANDİK HABER DEMEK! ALLAH''IN YARATTIĞI MASUM BİR CANIN BİR CANİ TARAFINDAN KATLEDİLİYOR OLMASI , BUNUN HABER OLMASI SENİN İÇİN DANDİK HABER DEMEK! SENİN KALBİN DANDİK KARDEŞİM HABER DANDİK DEĞİL!!

yanıt28
yanıt3
ASABİ:

SEN BİR İNSAN ZİYANISIN ÇIK GİT BU MEKANDAN

yanıt15
yanıt3
Sedat:

Senin dandik haberde ki köpek benim için çoğu insandan daha değerli. . .

yanıt9
yanıt1
angaralı:

aynen reis balıkla köpekle zaman geçiriyoz başka bişey yok bak israil kudüsü resmi başkent yapıyo yahudi köpeklerini yazalım bırakın bunları

yanıt1
yanıt1
mete:

suya sabuna dokunmayan haberler serbest. ama siyasi olunca reyrigler patlamsın diye kısıtlamalı

yanıt0
yanıt0
Çözüm:

Her haksızlığa topyekün dur diyebilsek zaten ne memlekette ne dünyada sorun kalmayacak kardeş

yanıt1
yanıt2
Almanya:

Allah sevgisi olmayan Ahireti bilmeyen Dinsiz lerden herşey beklenir. Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin" Hz. Muhammed (sav)

63
0
yanıtYanıtla
Sosyal darwinizm:

Komünizmin temelini oluşturan sosyal darwinizme göre güçlü hayvanın zayıf hayvanı ezmesi bir suç değil gelişmenin temelidir. Çin''de de komünizmin ve darwinizmin ne kadar yaygın olduğu maalesef ortada. İşte bu yüzden Çin de bu tür vahşet haberleri maalesef çok fazla oluyor. .

26
26
yanıtYanıtla
orhan:

bunu yazmak için çok düşündün mü, yoksa bir anda mı çıktı. . . vay be yoruma bak. . . kesin politikacısın sen. . . . ke-malll''le akrabalık var mı??

yanıt13
yanıt57
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title