Haberler

Kooperatif Bilgi Sistemi Projesi

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Kooperatif Bilgi Sistemi Projesi Kapsamında, Kooperatif ve Üst Kuruluşlarının Ortaklarına İlişkin Bilgilerin Veri Giriş Alanına İlgili Kuruluşlarca Kaydedilmesi Uygulanmasına Başlandığı Belirtildi.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Kooperatif Bilgi Sistemi Projesi kapsamında, kooperatif ve üst kuruluşlarının ortaklarına ilişkin bilgilerin veri giriş alanına ilgili kuruluşlarca kaydedilmesi uygulanmasına başlandığı belirtildi.

Uygulama hakkında bilgi veren İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Ahmet Arslan, www.sanayi.gov.tr internet adresinde kullanımda olan kooperatif ortakları veri giriş panelinin geliştirilerek yeniden düzenlendiğini söyledi. İl bazında kurulu bulunan kooperatif ve üst kuruluşlarının ortaklarına ilişkin bilgilerin veri giriş alanına bu ilgili kuruluşlarca kaydedilmesinin sağlanacağını ifade eden Arslan, uygulamanın büyük kolaylıklar getireceğini kaydetti. Kooperatiflerde ortaklığa giriş ve çıkışa ilişkin olarak her türlü işlemin yönetim kurulu kararının alınmasının ardından 7 gün içerisinde elektronik ortamda kooperatif bilgi sistemine işleneceğini ifade eden Arslan, kooperatif ve üst kuruluşlarının genel kurul toplantıları öncesi hazırladıkları listelerin bilgi sistemindeki verilerle uyuşması gerektiğini, detaylı bilgilinin İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'nden alınabileceğini dile getirdi.

(MD-SA) 09.06.2008 19:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title