Haberler

Konyasporlular Derneği'nden Taraftara Bedava Forma

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Tarafından Yaptırılan ve Konyasporlular Derneği'ne Teslim Edilen 3 Bin Adet Forma Dernek Binasında Taraftarlara Dağıtıldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam tarafından yaptırılan ve Konyasporlular Derneği'ne teslim edilen 3 bin adet forma dernek binasında taraftarlara dağıtıldı.

Konyasporlular Derneği binasında düzenlenen programa Teknik Direktör Nurullah Sağlam, oyunculardan kaptan El Saka, Veysel Cihan, Erman Özgür ve Neca katıldı. Basın toplantısında konuşan Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun, ilk hedeflerinin Konyaspor'lu bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek, "Bu yolda hiç de küçümsenmeyecek bir mesafe aldık. Konyaspor yönetim kurulu ile birlikte uyum içerisinde Konyaspor sevgisini herkese aşılayabilmek için gayret gösteriyoruz. Burada 1994 ila 1996 doğumlu

arasında gençlerimize verilmek üzere bizlere 3 bin adet Konyaspor forması hediye eden ve kendisini gerçek bir Konyalı olarak gördüğümüz Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'a teşekkür ediyorum" dedi.

Konyaspor'un futbolu gerçekten anlayan bir taraftar topluluğunu sahip olduğunu ifade eden Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Burada genç kardeşlerimizin Konyaspor'u sevmeleri konusunda yapılan çalışmalarda bizim de bir katkımızın olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve kaptan El Saka, Veysel Cihan, Erman Özgür ve Neca daha sonra taraftarlara dağıtılan Konyaspor formalarını imzaladı.

(BÇ-İP-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title