Haberler

Konyaspor, Yeni Bir Sayfa Açtı

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Ligde Geride Kalan 9 Haftalık Dönemi Unutarak Yeni Bir Sayfa Açmayı ve Sivasspor Maçını Kazanarak İlerleyen Haftalarda da Devam Edecek Bir Yükseliş Trendi Yakalamak İstediklerini Söyledi.

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, ligde geride kalan 9 haftalık dönemi unutarak yeni bir sayfa açmayı ve Sivasspor maçını kazanarak ilerleyen haftalarda da devam edecek bir yükseliş trendi yakalamak istediklerini söyledi.

Sezonun ilk yarısını 25 puanla tamamlayacaklarına inandığını ifade eden Başkan Yardımcısı Arif Çelik, "Ligin ilk 9 haftası bizim için Fenerbahçe maçıyla birlikte geride kalmıştır. Bu 9 haftada puan kayıplarımız olmuştur, ama bunları artık unutmak zorundayız. Önümüzde kendi ayarımızda ve rakibimiz olan takımlarla oynayacağımız 8 maçlık bir seri var. Bu serinin ilk maçında Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde lider Sivasspor'u konuk edeceğiz. Sivasspor güçlü bir takım ve sezona da oldukça iyi

başladı. Zor bir maç, ama kendi sahamızda taraftarımızın da vereceği destekle ve zincirin tüm halkalarının birlik-beraberlik içerisinde kenetlenerek bu zoru kolaya çevireceğine inanıyorum. Özellikle iç sahada oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Maç saat ve gün olarak da son derece iyi bir zamanda oynayacak. Taraftarımızın desteğiyle Sivasspor'u yeneceğiz. Artık bir çıkışın başlangıcını yapmamız gerekiyor. Sivasspor maçından alacağımız galibiyetin

vereceği moralle diğer maçlarımıza daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum. Artık deplasmandan da puan getirmemiz gerekiyor. Kalan 8 haftalık periyotta oynayacağımız maçlardan oldukça umutluyum. Ben sezonun ilk yarısını 25 puanla tamamlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

(BÇ-İP-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title