Haberler

Konyaspor, Vestel Manisaspor'u 4 Golle Geçti

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. Haftasında Kendi Sahasında Vestel Manisaspor'u 4-2 Mağlup Etti.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi sahasında Vestel Manisaspor'u 4-2 mağlup etti.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, taraftara zevkli bir maç izlettirdiklerini belirterek, "Oyunun hemen başında beklemediğimiz bir gol yedik. Ona rağmen oyun disiplinini bozmadan oynadık. Hak ettiğimiz galibiyeti 4 golle almamız bizim açımızdan çok sevindirici. Devre arasına mağlup girmemize rağmen ikinci yarıda organizeli ataklar yaptık. Maçın sonunda galip gelmesini bildik. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Hiçbir oyuncuyu kadro içinde kaybetmek istemediğini, fakat takım içinde rekabeti oluşturacak şekilde takviye yapmak istediğini söyleyen Karaman, "Geldiğimiz andan itibaren oyuncularımızın mükemmele yakın bir konsantrasyonları var. O psikolojiyi düşünmek bile insanı ürkütüyor. Nereden çıktığını anlayamadığımız bir ortamdan Konyaspor bugünleri yakalamıştır. Dolayısıyla bu tamamen Konya şehrinin ortaya koymuş olduğu bütünlüktür. Burada en önemli aslan payı aslan yürekli oyuncularımındır. Gerçekten çok

özverili çalıştılar. Bize bu oyunu gösterdikten sonra daha geriye düşme gibi bir durum söz konusu olamaz" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, ilk yarıya tempolu başladıklarını ve oynadıklarını ifade ederek, "Konyaspor'un oyun özelliğini bildiğimiz için pres yaparak top kazanmaya çalışacaktık. İki kez öne geçtik. Ama oyunun böyle bitmeyeceğini devre arasında ben oyuncularıma söyledim. Üçüncü ve dördüncü golü bulmalıydık. Çünkü biz geriye yaslandığımızda Konyaspor'un topu iyi tutan oyuncuları var. Dolayısıyla birkaç hatamız oldu. Kopya çeker gibi 3 tane gol yedik. Daha agresif oynamamız

gerekiyordu. İkinci yarıda yediğimiz goller tepomuzu bozdu. Konyaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Konyaspor takım kaptanı Ömer Gündostu da, konsantrasyon eksikliğinden ilk dakikada gol yediklerini söyleyerek, "İkinci yarıda bunun altından kalkmasını bildik. Sahada güçlü kaldık. Neticede 4 gol artarak sahadan galip ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı futbolcu Veysel Cihan, iki kere mağlup duruma düşmelerine rağmen iyi oynayarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf kendileri olduğu söyledi.

Takımı adına 3 gol kaydeden Koyasporlu futbolcu Murat Hacıoğlu ise, istemedikleri bir gol yediklerini belirterek, "İlk yarıyı 2-1 mağlup bitirdik. Ama ikinci yarıda arkadaşlarla birbirimize bu maçı çevirebileceğimizi söyledik. Neticede bu öyle oldu. Ben geçen hafta çok basit goller kaçırmıştım ama bu hafta onu telafi ettim. Umarım gollerime devam ederim" diye konuştu.

(BÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title