Haberler

Konyaspor, Vestel Manisaspor'a Bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 32. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında kendi evinde oynayacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenman, futbolcuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, iki takıma ayrılarak teknik çalışmayla antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Erman Ergin, geçtiğimiz hafta her iki takım açısından da önemli olan maçta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek alt sıralardan tamamen kurtulduklarını hatırlatarak, "Sezonu ilk 6 takım arasında bitirme hedefimiz

var. Bunun için iyi futbol oynayıp kalan 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Rakiplerin konumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Taraftarlara zevk veren futbol izlettirip 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Yedek kalmayı kesinlikle sorun yapmadığını da söyleyen Erman Ergin, "Bu sene 25 maçta forma giydim. Bazı maçlarda oyuna sonradan girdim, bazılarında ilk 11'de sahaya çıktım. 5 dakika veya 10 dakika oynamış olmam fazla önemli değil. Önemli olan bana verilen şansı iyi değerlendirip elimden geleni yapmam. Bütün takım arkadaşlarım Konyaspor'a en iyi şekilde hizmet etmek için mücadele veriyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

(BÇ-İP-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title