Haberler

Konyaspor, Vestel Manisaspor'a Bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 15. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Vestel Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Biz kendi sahamızda şu ana kadar iyi bir grafik çizdik. Bunu Vestel Manisaspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz. Maçın zor geçeceğini biliyoruz.

Rakibimiz iyi bir kadroya sahip. Biz de kendimize ve kadromuza güveniyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bu maçta kazanan taraf biz olacağız. Kazanmak önemli fakat kazanırken zevkli heyecanlı, çok pozisyon üreten, çok gol atan bir takım oluşturmaya gayret ediyoruz" dedi.

Son haftalarda takımın çıkışının dikkat çektiğini ifade eden Karaman, "Bu yüzden rakiplerimiz tarafından önümüz kesilmek istenebilir. Dikkat çekici olmamız bize özgüven verirken, rakiplerimize de biraz daha üzerimize gelme duygusunu verebilir. Biz her türlü zorluğa karşı hazırlıklıyız. Dolayısıyla bütün zorlukları aşabilecek irademiz var. Bütün Konyaspor camiasının desteğiyle ligde hakkettiğimiz yerde olacağız" şeklinde konuştu.

(BÇ-İP-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title