Haberler

Konyaspor'un eski forveti Ciprian Marica, evli bir kadınla otel odasında basıldı

Güncelleme:

Bir dönem Konyaspor forması da giyen Rumen forvet Ciprian Marica, ülkesinde skandala karıştı. 34 yaşındaki forvet oyuncusu, bir otel odasında evli bir kadınla basıldı. Kadının eşi tarafından yakalanan Marica, Romanya'da en çok konuşulan isim oldu.

Romanya basınından Ziar de Cluj'un haberine göre, eskiden Stuttgart, Schalke ve Konyaspor forması giyen Ciprian Marica otel odasında evli bir kadınla birlikte olurken, kadının eşi tarafından basıldı. Kadının eşi olayı videoya kaydederken Marica'nın tedirgin görüntüleri Romanya basınında olay yarattı.

34 yaşındaki evli forvetin eşini, evli bir kadınla aldatması Romanya basınında olay olurken taraflardan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

BİLGİYİ OTEL ÇALIŞANINDAN ALDI

Ciprian Marica'nın aldattığı kişinin ise komşusu Florin Muntean Jr.'ın eşi olduğu öğrenilirken, Florin Muntean Jr.'ın bu bilgiyi bir otel çalışanından alarak otele baskın yapmaya gittiği iddia edildi.

Marica ve ailesinin, Florin Muntean - Ana çiftiyle aile dostu olduğunu yazan Ziar de Cluj Gazetesi, bu olayın Romanya Cluj'daki Grand Hotel Italia'da gerçekleştiğini dile getirdi.

Konyaspor'un eski forveti Ciprian Marica, evli bir kadınla otel odasında basıldı

OLAY 8 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Marica'nın güzel eşi ve çocuğunun annesi Ioana Marcu'dan olaya henüz bir tepki gelmedi.

İşin enteresan yanıysa bu olayın Ağustos 2019'da gerçekleşmesine rağmen, videoyu çeken kişinin basına görüntüleri yeni servis etmesi oldu.

2014-2015 sezonunda bir sezon Konyaspor formasını giyen eski Rumen oyuncu, Süper Lig'te çıktığı 7 maçta yalnızca 1 gol atma başarısı gösterebilmişti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ciprian Marica Konyaspor Romanya Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (51)

cahit:

Şerri düzene geçmedikçe bu ahlaksızlıklar bitmez. . acil şerri düzen referandumu yapılmalıdır.

109
140
yanıtYanıtla
şakir:

bu zamanda evlenenin aklı yoktur hertaraf entrika şehvet kime güvenipde evlenecen

96
36
yanıtYanıtla
Üst Perdeden...:

Algı yapma.Millete umutsuzluk aşılama.İslam zinayı haram kılmış.Evliliği ve aile kurumunu kutsal bellemiş.Hem çok düzgün hanfendi bacılarımıza ve erkek kardeşlerimize de haksızlık bunlar.Vesselam.

yanıt9
yanıt5
Angaralı:

Hep erkekler suclu nede olsa

yanıt30
yanıt48
Nikta:

Konya adamı değiştirir.

63
12
yanıtYanıtla
XXX PORKİS:

neden bu kadar şaşırıyorsunuzki türkiyede bir sürü evli kadın var kocasını aldatan , türkiyedede kimi evli kadın mutsuz olduğu için kimiside heyecan kaçamak macera için aldatıyorlar

45
24
yanıtYanıtla
Fatih:

Bizim toplummuzda normal biletmiş gibi yazmışsınız bizde yanlış böyle şeyler.

yanıt1
yanıt0
Nefsimizi öldürmeliyiz.:

Doğru kardeşim Allah hayırla ıslah etsin

yanıt4
yanıt0
Orion:

Kadınları gördüğünüz gibi erkekleri görmezden gelmeyin bu tek kişilik bir konu değil sonuçta, erkekler daha yatkınlar

yanıt13
yanıt0
Aliözer:

Dogru söyluyonuz Benimde tanidigim 45yasindaki kadin Kocasini aldatiyooo

yanıt3
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title