Haberler

Konyaspor'un Adı ve Logosu Marka Tescil Belgesiyle Tescillendi

Konyaspor'un Adı ve Logosu, Türk Patent Enstitüsü Tarafından 10 Yıl Süreyle Marka Tescil Belgesi Alınarak Tescillendi.

Konyaspor'un adı ve logosu, Türk Patent Enstitüsü tarafından 10 yıl süreyle marka tescil belgesi alınarak tescillendi.

Konyaspor'un kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde yaklaşık 2 yıl önce adımları atılan kulübün adının ve üzerinde çift başlı kartal ambleminin bulunduğu logonun tescillenmesi çalışmaları tamamlandı. Destek Patent aracılığıyla Konyaspor ve çift başlı kartal ambleminin yer aldığı logo, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından 10 yıl süreyle Marka Tescil Belgesi ile tescillenmiş oldu. Belgenin teslim töreninde konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, "Dünyada futbol bir endüstri haline geldi. Artık marka olmadan hayatta kalmak, sportif başarıyı finansal başarıya dönüştürmek oldukça zor. Bu doğrultuda markalaşmanın ilk adımı olarak da marka tescilini gerçekleştirdik" dedi.

Marka tescili konusunda Konyaspor danışmanlığını üstlenen Destek Patent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz de, Konyaspor'un marka ve logosunu tescil ettirerek markalaşma yolunda Anadolu kulüplerine örnek olduğunu söyledi.

(BÇ-İP-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title