Haberler

Konyaspor Transfere Doymuyor

Son İki Günde Samsunspor'dan Caner Altın ve Gaziantepspor'dan Mehmet Çoğum'u Transfer Eden Konyaspor, Bugün de Bursaspor'dan İsmail Güldüren, Denizlispor'dan Fatih Egedik ve Sakaryaspor'dan Ferdi Başoda ile 2'şer Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Son iki günde Samsunspor'dan Caner Altın ve Gaziantepspor'dan Mehmet Çoğum'u transfer eden Konyaspor, bugün de Bursaspor'dan İsmail Güldüren, Denizlispor'dan Fatih Egedik ve Sakaryaspor'dan Ferdi Başoda ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Muammer Bingöl, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Basın Sözcüsü Ramazan Özer ve Transfer Komitesi Üyesi Kemal Güven katıldı. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Konyaspor'u hedeflerine ulaştıracak transferler yaptıklarını belirterek, "Bugün Bursaspor'dan İsmail Güldüren, Denizlispor'dan Fatih Egedik ve Sakaryaspor'dan Ferdi Başoda ile sözleşme imzalıyoruz. Ancak Ferdi yetişmesi gereken bir uçağı olduğu için aramıza katılamadı. Ama Ferdi Başoda ile de mukavelemizi yaptık. Konyaspor'un oyuncusudur" dedi.

Konyaspor'un yeni transferi İsmail Güldüren futbol hayatı boyunca sürekli hedefleri olduğunu söyleyerek, "Hedefleri olan yeni bir yönetim ve hedefleri olan Teknik Direktör Raşit Çetiner ile olmaktan çok mutluyum. Konyaspor'daki hedefi hissederek tekliflerini hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Bursaspor'dan ayrılış sebebi olarak, orada hedeflerin küçüldüğünü ifade eden İsmail Güldüren, "Bursaspor'da hedef çok küçüldü. Bakıldığında üst düzey oyuncularla yollar ayrıldı. Ben de bu yüzden ayrılarak bana çok uygun bir kulüp olan Konyaspor'u tercih ettim" diye konuştu.

Diğer transfer Fatih Egedik ise, Konyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Denizlispor'da çok güzel günlerim geçti. Oradaki herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konyaspor'a katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hep birlikte el ele verip Konyaspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşmaların ardından İsmail Güldüren ile Fatih Egedik kendilerini Konyaspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzalayarak Konyaspor bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

(BÇ-FM-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title