Haberler

Konyaspor - Trabzonspor Maçının Ardından

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ: "ZOR BİR MAÇI AŞTIK"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, forvette eksik olmalarının cezasını çektiklerini söyledi. Doğan, "Üzgünüz. Her defasında buraya otururken sıkıntılardan bahsediyorum. Bugün oyuna baktığımız zaman pozisyon olarak biz daha çok pozisyon bulduk. Bugün takımın oyunundan ve mücadelesinden memnunum. Her geçen gün bir kaç tane oyuncu banyemize katılacak. Takıma yeni katılan oyuncular ve forvette etkisiz olmamızın cezasını çekiyoruz. Takımın oyun disiplini yardıkmlaşması iyi. Buradan en azından bir beraberlik alabilirdik" dedi.

İSTİFA ÇAĞRISINA CEVAP

Karşılaşma sonrası taraftarların 'İstifa'ya çağırdığının hatırlatılması üzerine açıklamasına devam eden Doğan, "Ziya Doğan kolay teslim olmaz. Siz başlar başlamaz teslim oldunuz. Ben olmayacağım. Bunu zaman gösterecek. Bir gerçek var. Biz hangi şartlarda takımı oluşturduk biliyorsunuz. Biz ağlama duvarı olmayacağız. Bu şartlarla kurulan takımla gurur duyunuz. Biz kimseyi suçlamıyoruz. İnsanlar bir tezahurat yaptı diye teslim olacak bir insan değiliz. Seyirci haklıdır ama bizim iç bünyemizde hangi sıkıntılarla bu takımı oluşturduğumuzu bilmiyorlar. O anlamda serzenişte bulunuyorum. Biraz elini vicdanına koyup düşünmek lazım. Bunu fazla günmede getirerek Konyaspor camiasını yaralamak istemiyoruz. Ben nasıl fedarkarlık yapıyorsam Konya camiasının da yapması lazım. Ben baştan beri bu iş zor olacak dedim. Transfer çalışmalarında Türkiye'de yerli futbolcu almak zor. Ortada kalanı toparlayacaksın. O zaman bu takım da şu şartlarda iyi mücadele ediyor. Herkes ümidini kaybetse ben kaybetmeyeceğim. Bugün çok önemli bir kardoya karşı oynadık. Oyun üstünlüğü bizde. Fenerbahçe dışında bize hiç bir takım üstünlük sağlayamadı. Konya benim babamın malı değil. Konyaspor tüm Konyalıların. Ben karamsar değilim." diye konuştu.

ZOR BİR MAÇI AŞTIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor bir maçı aştıklarını söyledi. Güneş, "Konyaya geldiğimizde favori gösterilen bir takımdık. Cuma gününden alınan sornuçlardan itibaren sıkıntılı bir maç olacağı gözüküyordu. Galatasaray, Beşiktaş ve Kayserispor'un kazanmasının ardından kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. Oyuna baktığımız zaman bunu zaman zaman gösterdik. Oyunun ilk ve son bölümlerinde üstündük. Zor bir maçı aştık. Mutluyuz ve oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde ileriye giden oyuncuların geriye dönmemesinin sorulması üzerine açıklamasına devam eden Güneş, "Geriye dönüşü olmayanların hayatları bitmiş demektir. Hücumda basit hatalarla golü kaçırmak ve geri gelmemek oyun disiplininden kopmuş demektir." diye konuştu. Teofilo'nun izinsiz olarak ayrılmasının sorulması üzerine Güneş, "Kendisi bilerek ve isteyerek gitti. İzinsiz hem takım hem Türkiye'yi terk etti. Bundan sonra ne yapacağını bilmiyorum" dedi.

Trabzonsporlu Giray Kaçar da çok iyi oynayan Konyaspor'a karşı mücadele verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Bizde onlar kadar istekli ve arzuluyduk. İyi başlamadık ama skoru çabuk lehimize çevirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımız zannediyorum. 4'de 4 yaparak Galatarasay maçına moralle çıkmak istiyorduk. Ligi isteğidiğimiz yerde bitirmek istiyorsak engelleri teker teker aşmak lazım." Oyunun belirli bölümlerinde iyi oynadıklarını ancak oyunun geneline yayamadıklarını ifade eden Egemen, de "Konyaspor'un bize karşı çok iyi mücadele edeceklerimi tahmin etmiştik ve iyi mücadele ettiler. Biz oyunun her bölgesinde pas yapmaya çalışıyoruz. Oyunun her anında sahaya yansıtamazsak da yapmaya çalıştık." şeklinde konuştu.

Konyaspor Mehmet Serdef, karşılaşmanın istedikleri gibi sonuçlanmadığını belirterek "1-0 öne geçtik ama koruyamadık. 3 tane duran toptan gol oldu. Artık bunlara iyi konsantre olmamız lazım. Zor günlerde biraz daha kenetlenmemiz lazım. Takım içinde arkadaşlık iyi ama bunu sahaya da yansıtmamaz lazım. Her bireyin hem saha içinde hem saha dışında üzerine düşen sorumlulğu alması lazım. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title