Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ı Yenmekten Başka Düşüncemiz Yok

Güncelleme:

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Beşiktaş maçında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Tek amacımız, bu maçı çok iyi bir şekilde bitirmek." dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konya Büyükşehir Belediye Stadında düzenlediği basın toplantısında, ligdeki 7 haftaya bakıldığında takım olarak iyi performans sergilediklerini söyledi. Çalımbay, "Önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Beşiktaş maçında galibiyetten başka düşüncemiz yok. Tek amacımız, bu maçı çok iyi bir şekilde bitirmek. Çünkü Göztepe maçını ne olursa olsun telafi etmemiz gerekiyor. Bazen böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor. Bunlardan ders alıp sonraki maçlarda aynı hataları yapmamamız gerekiyor. Özellikle de Beşiktaş maçında çok dikkatli olmamız lazım. Oyuncularıma, taraftarlarıma ve takımıma güveniyorum. Bu maçtan da inşallah istediğimiz sonuçla ayrılacağız." dedi.

"İSTEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ"

Ligde yaptıkları 7 maçın 4'ünü deplasmanda oynadıklarını hatırlatan Çalımbay, şunları kaydetti: "Bu maçlar da zorlu deplasmanlardı. Şu anda istediğimiz yere yakın yerdeyiz ama tam istediğimiz yerde değiliz. Daha da iyi olmamız gerekiyor. Oyuncularımızdan bazılarının tam hazır olmaması ve geç katılan oyuncularımızın bulunması, takımın hazır olmasını olumsuz etkiledi. Bu oyuncularımızın başında Hurtado ve Traore geliyor. Onlardan tam yararlanamadık. Ancak şu anda çizdiğimiz grafik gayet iyi. İnşallah ligin ilk yarısının sonuna kadar bu şekilde götüreceğiz. Lig arasında bir iki transfer yaparak lig sonunda daha iyi bir duruma geleceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıza Çalımbay Konyaspor Beşiktaş Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Atış serbest:

Beşiktaşı yendiğin tarihte görülmemiş boş yapma rızaaa. Yenebilecek gücün olsa da sen yenmezsin bunu bilmeyen mi var

1
4
yanıtYanıtla
he he:

Sen ne kadar zeki bir adamsın yaa. buralarda harcanıyorsun ''BİR YORUM''. sen mal müdürlüğüne başvur

yanıt1
yanıt0
Sy:

İşiniz gücünüz Beşiktaş ı medya önünde algı operasyonu yaparak maçı kaybettirmek diğer takımlarla ilgili böyle haber hiç çıkmıyor neden acaba

1
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BEN FENERBAHÇE TARAFTARIYIM , BU VE BUNA BENZER AÇIKLAMALARI HİÇ BİR ZAMAN DOĞRU BULMUYORUM , ATALARIMIZ NE DE, GÜZEL BUYURMUŞ _BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF ETME :

3
1
yanıtYanıtla
deli cenk:

adamın dimisin rıza hoca

0
3
yanıtYanıtla
antits:

rıza beşiktaşa yatar

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Yenersiniz tabii görmüyonuz mu MALLAR bile yendi :D

1
0
yanıtYanıtla
HASAN:

KONYA BEŞİKTAŞI YENECEKTİR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title