Haberler

Konyaspor Maçının Ardından

Şota, Konyaspor'a sahasında 3 - 1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, "İyi bir maç olmadı. İyi oynayamadık. Gol bulamayınca strese girdik ve maçı kaybettik" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Konyaspor'a sahasında 3 - 1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, "İyi bir maç olmadı. İyi oynayamadık. Gol bulamayınca strese girdik ve maçı kaybettik" dedi. Arveladze, son maçlarda galibiyet alamadıklarını, bunun takım üzerinde bir stres oluşturduğunu söyledi. Arveladze, "Maçta stoperimiz sakatlandı. Ama bunlar bahane değil. Tekrar mağlup olduk. Yaptığımız zor bir iş, kolay değil. Antrenmanlar iyi gidiyor, ancak ne söylesek olmayınca olmuyor. Nerede hata yaptığımızı bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Ligin başlamasıyla birlikte, sakatlıklardan yana şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Arveladze, "İyi bir maç olmadı. İyi oynayamadık. Gol bulamayınca strese girdik ve maçı kaybettik" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, Kayseripor galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, takımla birlikte 8. haftayı geride bıraktıklarını ve Kayserispor'dan kendi evinde anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Oyuncularımızı bu anlamlı galibiyetten dolayı kutluyorum. Yöneticilerimizle bir toplantı yapacağız ve takımımızı bozmamalarını isteyeceğiz. Bu galibiyet, Konyalıları rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Şu anda kabullendiğimiz bir olayı, belki lehimize çevirebiliriz. Önümüzde 5 hafta kaldı. En azından kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title