Haberler

Konyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamlayarak Kampa Girdi.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular dar alanda 5'e 2 pas çalışması, şut ve yan top çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Ömer ve Volkan katılmazken Cedric Sabin, Eren Şen ve M. Abdullah takımdan ayrı olarak çalıştı. Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, kalan 5 haftada oynanacak her maçın zorluk derecesinin fazla olduğunu belirterek, "21 puanla son sırada

yer alan ve matematiksel olarak 'lige veda etti' gözüyle bakılan Sakaryaspor dışında kalan 17 takımın da ligde belli hedefleri var. Bunlardan ikisi Kayserispor ve bizim takımımız. Cumartesi günü oynanacak maç öncesi tek dileğim, 2 güzide Anadolu takımını karşı karşıya getirecek maçın centilmence geçmesi ve hak edenin kazanması" dedi.

Kayserispor'da cezalı futbolcular Mehmet Topuz ve Ragıp ile sakatlığı bulunan Johnson'un oynamamasının avantaj olmadığını belirten Nurullah Sağlam, "Öyle ki, Kayserispor'un yedek kulübesinde oturan futbolcular bizim kadromuzda yer alıp oynasalardı hepsi Konyaspor formasıyla Turkcell Süper Ligi'nde birer yıldız olurlardı. Sakat ve cezalı oyuncuların yerlerine forma giyecek futbolcuların kendilerine verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kalan 5 haftalık dönem öncesi 2 maçtır kazanamayan takımda kesinlikle stres oluşmadığının da altını çizen Nurullah Sağlam, "Kayserispor maçını oynadıktan sonra 4 maçın 3'ünü kendi sahamızda yapacağız. Dolayısıyla ortada bir fikstür avantajımız görünüyor. Fakat, önemli olan bu avantajı en iyi şekilde kullanmak. Son 2 maçta alacağımız 6 puan yerine hanemize sadece 1 puan yazdırabildik. Bunda hem Ankaraspor maçımızın hakemi Abdullah Yılmaz, hem de Kayseri Erciyesspor mücadelesinin hakemi Fırat Aydınus'un

verdiği kararlar etkili oldu. Ama ben bu hakemlerimizin maçtan sonra görüntüleri izleyip hata yaptıklarının farkına vardıklarına inanıyorum. Bir de son yıllarda şike söylentilerinin son haftalara girildikçe fazlasıyla konuşulduğu bir dönemde Kayseri Erciyesspor'a yenilmiş olsaydık, takım olarak büyük bir şaibenin içerisine çekilecektik. En büyük korkumuz bu idi. Ama böyle bir durumla karşılaşmadığımız için mutluyum" diye konuştu.

(BÇ-İP-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title