Haberler

Konyaspor- Kardemir Karabükspor Maçının Ardından Konyaspor Teknik Direktörü Doğan : "Hakemler Daha Dikkatli Olmalı"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz : "ligin İki Yeni Ekibinin Zorlu Mücadelesi Oldu"

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLDİZ : "LİGİN İKİ YENİ EKİBİNİN ZORLU MÜCADELESİ OLDU"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Kardemir Karabükspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, hakemlerin içeride verdikleri doğru karalar gibi deplasmanda da bu karaları vermeleri gerektiğini söyledi. Ziya Dogan, "Hakemler gerçekten evimizde çok iyi maç yönetiyorlar, ancak deplasmanlarda bunu söyleyemem. Onlarda insan diyoruz, susuyoruz" dedi.

Ziya Doğan, "İçeride oynadığımız maçı 3 puan alarak kapatmak isiyorduk. Son 10 dakika içerisinde 3 net pozisyonumuz var. Bunlardan birini gol yapabildik. Bugün maç gitti geldi. İki taraf da kazanabilirdi. Ortada bir maç oldu. Orta sahada sorunlarımız var, onu çözmem lazım. Hakemler gerçekten evimizde çok iyi maç yönetiyorlar, ancak deplasmanlarda bunu söyleyemem. Onlar da insan diyoruz, susuyoruz. Montano'nun pozisyonu, aldığımız bilgelere göre yüzde yüz penaltı, tabii seyrettikten sonra konuşmak istiyorum. Bugün Montano'nun pızisyonu penaltı ise bize yazık oldu, ancak seyretmem lazım. Hakemelerin rahat bırakılmasını istiyoruz. Onlar da lütfen daha dikkatli olmalı. Hakemlerin içeride verdikleri iyi karalar gibi deplasmanda da iyi karalar vermelerini beklemek hakkımız. Kaybedebileceğimiz maç da olabilirdi. Son dakikalarda 2 net pozisyonumuz vardı, atsaydık durum lehimize de farklı olabilrdi" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, "Ligin iki yeni ekibinin zorlu mücadelesi oldu. Oyunun başında şok bir gol yiyince biraz bocaladık.Takım savunmasında hatalar yaptık. Rakip 1-2 pozisyona girdi, sonra normal oyunumuza döndük. Ayağa paslarla rakibin üzerine gittik. Bütün bunlara rağman beraberlik golünü de bulduk. İkinci yarıda oyuna biz daha iyi başladık. Poziyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Maalesef uzaktan atılan şutla beraberlik golünu yedik. Kazanmak istiyorduk, ancak kaybetmedik de. Neticede deplasmanda 1 puan aldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title