Haberler

Konyaspor Gelecek Sezon Kedini İlk 10 İçinde Görmek İstiyor

Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Sezon Hazırlıkları İçin Toplandıklarını İfade Ederek Gelecek Sezonda Takımı İlk 10 İçinde Görmek İstediklerini Söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, sezon hazırlıkları için toplandıklarını ifade ederek gelecek sezonda takımı ilk 10 içinde görmek istediklerini söyledi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yardımcılarının da katıldığı basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını söyleyerek, "Avusturya kampımızı iptal ettik. Çünkü vizede problem oluyormuş. Bunun yerine Hollanda'ya gideceğiz. Hollanda'da PAOK, Getafe ve Roda ile hazırlık maçları yapacağız. Daha sonra buraya dönerek lige kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz" dedi.

Yapılan transferlerden memnun olduğunu dile getiren Raşit Çetiner, "Alınan oyuncuları biz aldık ve Almanya'da devam edeceğiz. Arzu ettiğimiz noktalara tespit ettiğimiz oyuncular var. Eksiklerimizi tamamlayarak koşan, mücadele eden, oyunu bırakmayan, inatçı bir takım oluşturmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burda görmediğimiz arkadaşlara da şans vermeye çalışacağız. Geçen yıl kiralık oynayan oyunculara da bakacağız" diye konuştu.

10 numara transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Teknik Direktör Raşit Çetiner, "Altan Aksoy geldiğimden bu yana benim hiçbir zaman gündemimde olmadı. Altan'ın geçmiş dönemde burada iyi hizmetleri oldu. Kamuoyu onun buraya tekrar alınarak aynı hizmetleri tekrar devam ettirebileceğini düşünüyor. Ama insanların performansında inişler çıkışlar olabiliyor. Onun için biz Altan'ı hiç düşünmedik. Ama o bölge için herkesin memnun kalacağı ilgilendiğimiz bir Türk oyuncu var" şeklinde konuştu.

Gelecek sezonda sıralamada kendilerini ilk 10 için görmek istediklerini söyleyen Raşit Çetiner sözlerine şöyle devam etti; "Takımların güçlerine göre transfer politikaları oluyor. Bunlar neticede mali konular. Biz buradaki bütçemizle kendimizi başka takımlarla kıyaslamıyoruz. Elimizdeki bütçeyle yapabileceğimizin en iyisini yapıp alabileceğimiz en iyi yer için uğraşıyoruz. Bunu yaparken de sıkıntı yaşamamak gayreti içindeyiz. Ligde bir kaç takımın hedefleri çok yukarıda. Bunun yanında belli bütçelerde belli yerlere oynayan takımlar var. Bizde kendimizi ilk 10 içinde kendimizi görmek istiyoruz." (BÇ-İP-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title