Haberler

Konyaspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in Son Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in son haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan antrenman, oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, yaptıkları taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan kaleci Oğuzhan Bahadır, her maç olduğu gibi Gaziantepspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Sakat ve cezalı arkadaşlarımızın yokluğu nedeniyle eksiklerimiz var. Ama

bu kesinlikle mazeret değil. Bizim ilk 6 takım arasında sezonu bitirme hedefimiz var. Bunu başarmak için Gaziantepspor maçını kazanmak zorundayız. Bizi başkaları değil, kendimiz ilgilendiriyor. Sahada elimizden gelen mücadeleyi yaparak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz" dedi.

Çıkartılan "şike" söylentileriyle ilgili haberlere de tepki gösteren Oğuzhan, "Maalesef Türkiye'de teşvik söylentileri bir türlü engellenemiyor. Biz kesinlikle ne teşvik, ne de bu tür bir olayın içine girmeyiz. Cumartesi günü bunu herkes görecek" şeklinde konuştu. Son haftalarda gösterdiği performansın ardından Milli Takım konusunda görüşleri de sorulan Oğuzhan Bahadır, "Her Türk futbolcusu için Milli Takım'da oynamak en önemli hedeftir. Şimdi olmasa bile ileride Milli Takım kadrosunda yer almak

istiyorum" diye konuştu.

Bu arada, antrenman sonrasında Mısırlı oyuncu Muhammed Abdullah, 26. doğum gününü arkadaşlarıyla birlikte Brezilya usulü kutladı. Birbirlerinin kafasında yumurta kıran futbolcular, renkli görüntüler oluşturdu.

(BÇ-FM-KÇ-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title