Haberler

Konyaspor Galibiyeti Beşiktaş'a Umut Verdi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Konya'da Zor Şartlar Altında Aldıkları 3 Puanın, Kendilerine Şampiyonluk Yolunda Umut ve İnanç Verdiğini Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Konya'da zor şartlar altında aldıkları 3 puanın, kendilerine şampiyonluk yolunda umut ve inanç verdiğini söyledi.

Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada Konya'da buzlu ve bozuk bir zeminde, eksi 4 derece soğukta maçın oynandığını ifade ederek, ''Bu zor şartlara rağmen futbolcularımız son dakikaya kadar iyi mücadele etti ve bizim için önemli bir galibiyet elde etti'' dedi.

Konyaspor maçına çok büyük önem verdiklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

''Bu maç bizim için adeta derbi niteliğindeydi. Mutlaka almamız gerekiyordu. Konyaspor da kaliteli bir ekip. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun disiplinimizi bozmadan galibiyete ulaşmamız, ayrıca takımımızın gösterdiği azim ve performans bize ümit vermiştir. 3 puanla ikinci yarıya gerçek anlamda umutla ve inanışla başlamış bulunuyoruz. İkinci devrenin fikstürü de lehimize olduğundan ve derbi maçlarının tamamını kendi sahamızda oynanacağımızdan dolayı şampiyonluk Beşiktaş'tan yana gözükmektedir.''

Erdoğan, hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Ankaragücü'nü de yendiğimiz takdirde, artık Beşiktaş için geleneksel olmaya yönelen Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunda da önemli bir adım atmış olacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title