Haberler

Konyaspor, En Az Top Kaybeden Takım Oldu

Süper Ligin İlk Yarısını 24 Puanla 8'inci Sırada Bitiren Konyaspor, 17 Hafta Boyuncu Yapılan Değerlendirmede En Az Top Kaybeden Takım Olduğu Ortaya Çıktı. Konyaspor'un Resmi İnternet Sitesinde Yayınlanan İlk Yarı Değerlendirmesine Göre, Konyaspor'un En Az Top Kaybeden Takımlar Arasından 274 Top Kaybı ile İlk Sırada Yer Aldığı, Maç Başına Top Kaybının İse 16 Olduğu Belirtildi.

Süper ligin ilk yarısını 24 puanla 8'inci sırada bitiren Konyaspor, 17 hafta boyuncu yapılan değerlendirmede en az top kaybeden takım olduğu ortaya çıktı. Konyaspor'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilk yarı değerlendirmesine göre, Konyaspor'un en az top kaybeden takımlar arasından 274 top kaybı ile ilk sırada yer aldığı, maç başına top kaybının ise 16 olduğu belirtildi.

Lige Sakaryaspor maçı ile başlayan yeşil-beyazlı ekip 17 maçın 6'sını hiç gol yemeden tamamladı. Ligin ilk yarısında rakip takımın filesini 19 kez havalandıran Konyaspor'da, Ankaraspor mücadelesinde Kürşat Tuymuş'un kendi kalesine attığı golün dışında geriye kalan 18'in golün 9'unu yerli, 9'unu da yabancı oyuncular attı. Mısırlı Ahmed Belal (3), sakatlığı sebebiyle sezonun ilk yarısını erken kapatmak zorunda kalan Brezilyalı Eder Ceccon (2), tecrübeli Bulgar oyuncu Aleksander Yordanov (2), diğer Brezilyalı futbolcular Kaue Da Silva ve Batista ise (1) gole imza attı. Türk futbolcular arasında ise en çok gol atan isim 3'er gol ile Tayfun Türkmen ve Erman Özgür. Tayfun ve Erman'ı, 1'er golle Ömer Gündostu, Eren Şen ve Ufuk Ateş takip ediyor.

Konyaspor, Süper ligin ilk yarısında gördüğü 45 sarı ve 3 kırmızı kart ile ligin en hırçın 8'inci ekibi oldu. 17 hafta boyunca; 2'si Beşiktaş maçında Ömer Gündostu ve Tayfun Türkmen'e, diğeri de Sivasspor karşılaşmasında Sedat Ağçay'a olmak üzere 3 kırmızı kart çıktı. Takımın 2. kaptanı Ömer Gündostu 4 sarı, 1 kırmızı kart ile takımın en hırçın oyuncusu olurken, Sedat Ağçay 3 sarı, 1 kırmızı, Tayfun Türkmen'de 2 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Kaptan El Saka ise gördüğü 7 sarı kart ile en çok kart gören isim olarak dikkat çekti. Turkcell Süper Lig'in en hırçın takımları ise 48 sarı, 6 kırmızı kart ile Sakaryaspor, 50 sarı, 4 kırmızı kart ile Gaziantepspor, 41 sarı, 7 kırmızı kart ile Gençlerbirliği oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title