Haberler

Konyaspor'da Yeni Teknik Direktör Hafta İçinde Belli Olacak

Atiker Konyaspor Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkanı Recep Çınar, teknik direktör konusunun hafta içinde bitirileceğini söyledi.

Atiker Konyaspor Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkanı Recep Çınar, yeni teknik direktörün hafta içinde belli olacağını açıkladı. Çınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olağanüstü Genel Kurul sonrasında görevi devir alır almaz başkanımız Hilmi Kulluk'un talimatları doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Öncelikli olarak teknik direktör konusunu ivedilikle çözüp, daha sonra da takımdan gidecek ve kalacak oyuncular konusu ele alınacak. Özellikle teknik direktör konusunda geç kalmayacağız. Bu konudaki belirsizliklerin ortadan kalkması durumunda çok daha net bir takım açıklamaları camiamızla paylaşabileceğiz. Başkanımız Hilmi Kulluk yönetiminde, ikinci başkanımız Selçuk Aksoy, başkan yardımcımız Abbas Kılınç, as başkanlarımız Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp'tan oluşan transfer komitemiz, teknik direktörümüzü belirlemesinin ardından listemizde yer alan isimlerle iç ve dış transfer görüşmeleri yapacaktır. Atiker Konyaspor'umuzun formasını yeni sezonda giyecek isimleri kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda en kısa sürede takımımıza kazandırıp sezon başı hazırlık kampına yetiştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Taraftarlar sabırlı olmalı"

Recep Çınar, Atiker Konyaspor'u sevenlerin, yaşam biçimi haline getirenlerin, takıma gönül verenlerin sabırlı davranması halinde Hilmi Kulluk başkanlığındaki Atiker Konyaspor'un kısa süre içinde hissedilir bir ivme kazanacağını belirterek, yeni başkanın tek derdinin yeşil-beyazlı kulüp olduğunu söyledi. Çınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Atiker Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı olması için öncelikle mali yapısını düzeltmesi, sonra da hedefini belirlemesi gerekir. Ekonomi yerlerde sürünürken, siz çıkar 'biz şampiyonluk için oynayacağız derseniz' bu hayal satmaktır. Hilmi Kulluk da böyle bir başkan değil. Daha gerçekçi bir başkan. Dediğim gibi kendisine, yönetimine, takımın başına getireceği teknik adama ve oyunculara sabır gösterilirse, bu kulüp iki yıl içinde hem ekonomik olarak hem de sportif olarak ihya olur" dedi.

"Altyapı yeniden dizayn edilecek"

Altyapı ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Recep Çınar, Atiker Konyaspor'un iyi bir altyapıya sahip olduğunu ancak buranın yeniden dizayn edilmesi durumunda çok daha verimli hale getirileceğini söyledi. Çınar, "Sabır sadece yukarısı için değil, altyapı için de gerekli. Zahir Renklibay önderliğindeki altyapı, kesinlikle yeniden organize edilerek, Atiker Konyaspor'un ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirilecektir. Amatör kulüplerden de maksimum düzeyde yararlanacak olan Renklibay'a bu anlamda destek verilecektir. Konya'nın bu kaynağı mutlaka kullanılacaktır" diye konuştu.

Atiker Konyaspor Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkanı Recep Çınar, Anadolu Selçukspor'un da yeniden yapılandırılıp Konyaspor'a yerli oyuncular kazandırması bağlamında daha geniş imkanlara kavuşturulacağının altını çizdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title