Haberler

Konyaspor'da 3 İmza

Transfer Çalışmalarına Devam Eden Konyaspor, İç Transferde Kaleci Oğuzhan Bahadır ile 1 Yıllık, Dış Transferde İse Adana Demirspor'dan Kaleci İlker Avcıbay ve Vestel Manisaspor'dan Celaleddin Koçak ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Konya spor, iç transferde kaleci Oğuzhan Bahadır ile 1 yıllık, dış transferde ise Adana Demir spor'dan kaleci İlker Avcıbay ve Vestel Manisa spor'dan Celaleddin Koçak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Konya spor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, "Takımımıza uzun lig maratonunda fayda sağlayacak isimlerin kazanımı noktasında yaptığımız çalışmalarda anlaşmaya vardığımız iç transferde kalecimiz Oğuzhan, dış transferde İlker Avcıbay ve Celaleddin Koçak ile sözleşme imzaladık. Her iki arkadaşımızın da bize katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Diğer taraftan spor kamuoyunun Trabzonspor'dan tanıdığı ve en son Vestel Manisaspor'da oynayan Celaleddin Koçak ile 2 yıllık anlaşma yaptık. Bu anlaşmadan dolayı mutluyuz. İnşallah Celaleddin Konyasporumuza gerekli hizmeti verir. Konyasporumuzu başarıya taşırken mutlaka kendisinin de katkısının olacağına inanıyorum" dedi.

Geride bırakılan sezonun ilk yarısının kendileri açısından iyi geçtiğini, ancak ikinci yarıda kendilerinin bile anlam veremediği bir düşüş yaşadıklarını ifade eden kaleci Oğuzhan Bahadır, "İnsan kötüyü gördükten sonra geleceğe daha umutlu bakıyor. Yeni sezonda daha iyi bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarımda bunun bilincindeler. Yeniden anlaştığım için mutluyum" diye konuştu.

Konyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden İlker Avcıbay ise, "Konya'dan 20 gün önce üzüntülü bir şekilde ayrılmıştım. Ama buraya güzel bir gelişme için yeniden gelmek kendi adıma bir ilginçlik oldu. Konyaspor gibi misyonu olan bir kulübe gelmek gerçekten benim için bir onur. Adana Demirspor'dan ayrılıp kardeş kulüp olarak görülen Konyaspor'a gelmekte beni çok mutlu etti. Kulübün beklentilerini biliyorum. İnşallah bu beklentilere takım olarak cevap vereceğiz. Konyaspor'un geçen sezon sıkıntılı günler yaşadığını takip ettim. İnşallah bu sene bunları yaşamayacağız. Konyaspor'u hak ettiği yere taşırız" şeklinde konuştu.

Memleketi olan Konya'ya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Celaleddin Koçak da, "Bundan 5 sene önce de Konyaspor'dan bir teklif almıştım, ama transferim gerçekleşmemişti. Kısmet bugüneymiş. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur" dedi.

(BÇ-İP-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title