Haberler

Konyaspor, Çaykur Rizespor'a Bileniyor

Konyaspor Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra antrenmana top ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan başarılı defans oyuncusu Ömer Gündostu, Sivasspor ve Gençlerbirliği Oftaşspor maçında alınan galibiyetlerle çıkış yakaladıklarını belirterek, "İlk önce gol yememeyi ve ardından gol atmayı başardık. Bu şekilde son 3 maçımızdan da

galip ayrıldık. Bu hafta kendi evimizde Çaykur Rizespor maçını kazanarak yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Geçen hafta beklemedikleri bir mağlubiyet aldılar. Buraya hırslı bir şekilde geleceklerdir ama bizim de bir hedefimiz var. Çaykur Rizespor'u hafta sonu buradan eli boş göndereceğiz" dedi.

El Saka'nın takımdan ayrılmasıyla defansta Burak ile oynayacağı hatırlatılması üzerine Ömer Gündostu kendilerinin sözleşmeli bir işçi olduklarını söyleyerek, "Bu sene buradayız, seneye hangi takımda olacağımız belli değil. Giydiğimiz formanın ve kazandığımız formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Sahada kim olursa olsun elinden gelen mücadeleyi edecektir. Burak ile iyi anlaşıyoruz. Zaman içerisinde birbirimizin açığını öğrendik. Bu yüzden herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

(BÇ-FM-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title