Haberler

Konyaspor, Bursaspor'a Bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 30. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top çalışması yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı 3 grup halinde oynadıkları ayak tenisiyle tamamladı. Hafif sakatlığı bulunan Mertol Kartay takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kaleci Oğuzhan Bahadır, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçında alınan 1 puanın kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Çaykur Rizespor maçından sonra herkesin kendine güveni geldi. Çünkü hep mağlup oluyorduk. Bizden beklenenlere karşılık veremiyorduk. Bununla birlikte ister istemez insanın özgüveni kayboluyor. Ama bunu artık aşmış durumdayız. Rize'de gerçekten çok güzel futbol oynadık. Bu hafta oynayacağımız Bursaspor maçında aynı futbolu oynayarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Ligde geçirdikleri zor günlerin üzerlerinde biraz da olsa baskı oluşturduğunu ifade eden kaleci Oğuzhan, "Her ne olursa olsun kendi evimizde oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. Sonuçta istemesek de bu duruma düştük. Bu saatten sonra stresi, baskıyı bütün herşeyi yenmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçından galip ayrılmaları halinde büyük ölçüde rahatlayacaklarını vurgulayan kaleci Oğuzhan, "Bursaspor maçından sonra iki deplasman maçımız var. Bu maçlardan puanla döndüğümüz zaman ligin bizim için biteceğini düşünüyorum" diye konuştu.

(BÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title