Haberler

Konyaspor, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 27. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Ankaragücü Maçı Hazırlıklarını Konya Şekerspor ile Yaptığı Hazırlık Maçıyla Sürdürdü.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını Konya Şekerspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Konyaspor ile Konya Şekerspor arasında oynanan hazırlık maçı 1-1 berabere tamamlandı. Maç sonunda karşılaşmada yer almayan oyuncular ise antrenmanlarına devam etti. Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da tedavi gören Mertol Karatay maçta 90 dakika oynarken, maç sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Sakatlığından sonra 1.5 ay tedavi gördüğünü belirten Mertol Karatay, "Şu anda tamamen antrenmanlara başladım. Şimdi de sakatlıktan sonra bu maçta oynayarak ilk top antrenmanıma çıkmış oldum. Brezilya'da fizyoterapist eşliğinde çalıştım. Şu anda kendimi hazır hissediyorum. 2 haftaya kadar sahada görev alabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

(BÇ-FM-EYB-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title