Haberler

Konyaspor, Ahmet Belal Ve El Saka'yı Bekliyor

- Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Bonservisi Konyaspor'da Bulunan Ve Ankaragücü'nde Kiralık Oynayan Ahmet Belal İle Geçtiğimiz Haftalarda Takımdan Ayrılması Gündeme Gelen El Saka'nın Sözleşmeli Futbolcuları Olduğunu Belirterek, "Her İki Futbolcumuz Da Konya'ya Gelerek, Takıma Katılacaklar" Dedi.

- Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, bonservisi Konyaspor`da bulunan ve Ankaragücü`nde kiralık oynayan Ahmet Belal ile geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılması gündeme gelen El Saka`nın sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirterek, ¨Her iki futbolcumuz da Konya`ya gelerek, takıma katılacaklar¨ dedi.

Konyaspor, ilk hazırlık maçını UEFA`da mücadele eden Azerbaycan`ın Karabağ takımıyla yaparken, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, takımı ve son gelişmeleri DHA`ya değerlendirdi. Sezon başlayana kadar 10-12 civarında hazırlık maçı oynayacaklarını hatırlatan Ahmet Şan, ¨Önce Almanya, ardından Nevşehir ve Sivas Cumhuriyet Kupası`nda hazırlık maçları yapacağız. Yeni transferlerin uyumu ve yabancıların gelmesiyle ideal kadromuz oturacak¨ dedi.

Forvete takviye olarak bir oyuncu alabileceklerinin sinyalini veren Şan, !El Saka ve Ahmet Belal`in de takıma katılmasını bekliyoruz. Batista ile Dünya Kupas`nda olan Kais`in de gelmesiyle ideal kadroyu görebileceğiz. Ankaragücü Ahmet Belal`in bonservisini istedi. Ancak anlaşma sağlanamadı. El Saka ise henüz kendisine kulüp bulamadı ve yarın Konya`ya gelecek. Her iki futbolcunun da 2 yıllık sözleşmeleri var. Her ikisinin de takıma katılmasını bekliyoruz. Transfer döneminde bu tür pürüzler çıkabilir¨ diye konuştu.

Yeni transferleri değerlendiren Şan, ¨Yordanov tecrübeli bir futbolcu. Ufuk ise 2`nci Lig`de gol kralı oldu. Onlardan büyük beklentilerimiz var. Gaziantepspor`dan alınan Sedat ise kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Genç transferler de takıma dahil olunca, daha mücadeleci ve gol yollarında etkili bir Konyaspor göreceğiz¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title