Haberler

Konyaspor: 1 - Fenerbahçe: 4

Spor Toto Süper Lig'de 8.

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın son maçında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u 4 - 1 mağlup etti.

Karşılaşmada Konyaspor'un golünü 31. dakikada Grajciar kaydederken, Fenerbahçe'nin golleri 26. dakikada Emre, 34. dakikada Semih, 41. dakikada Stoch ve 65. dakikada Lugano'dar geldi.

MAÇTAN NOTLAR:

*Fenerbahçe karşılaşmadan 1,5 saat önce Konya Atatürk Stadyumu'na geldi. Fenerbahçeli oyuncular geniş güvenlik önlemleri altında otobüsten inerken, taraftarların seviç gösterileri ile karşılandı.

* Konya Atatürk Stadyumu'nda bin 200 polis ve yaklaşık 200 güvenlik görevlisi görev aldı. Stadyumun kapıları saat 17.00'da açılırken taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı.

* Konyaspor'da ameliyat olan Murat Tosun ve sarı kart cezalısı Erdinç Yavuz ile babası vefat eden İbrahim Ege maç kardosunda yer almadı. Fenerbahçe'den ise sakatlığı süren Alex'in yanısıra tedavisi ülkesinde süren Güiza, sakatlıkları bulunan Selçuk ve Uğur kadroda yer almadı. Baroni, Gökhan Ünal ve İlhan, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı.

* Konyasporlu taraftarlar 2005-2006 sezonunda Konya'da oynanan ve Fenerbahçe'nin Anelka (2) ve Nobre'nin (2) golleriyle 4-2 kazandığı mücadelede Anelka'nın tartışmalı golüne göndermede bulunarak "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" yazılı pankart açtı.

* Karşılaşmayı bin 500'ü Fenerbahçeli yaklaşık 20 bin taraftan izledi. Sahaya ilk olarak ısınmak için Fenerbahçeli oyuncular çıkarken taraftarların sevinç gösterileri ile karşılandı. Daha sonra Konyasporlu oyuncular da sahaya çıkarak ısınma çalışması yaptı.

* Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar karşılaşmayı yan yana izledi.

*Maçın 14. dakikasında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık olduğu belirtildi.

MEHMET KAYHAN YILDIZ- KONYA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title