Haberler

Konyalı Okçulardan Kütahya Çıkarması

11-13 Eylül tarihlerinde Kütahya Belediyesi'nin Germiyan Okçuluk Kulübü ile birlikte düzenlediği okçuluk müsabakaları sona erdi. 60 kulüpten 300'e yakın sporcunun katıldığı çekişmeli geçen müsabakalarda, Konya Melikşah GTO Spor Kulübü ve Bulcukspor Kulübü 10 dalda madalya alarak önemli bir başarı elde etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Okçuluk Federasyonu Konya İl Temsilcisi ve Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Koç, "Kütahya Belediyesi'ne ve Germiyan Okçuluk Kulübü yöneticilerine böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Konya okçuluğu olarak, ata sporumuzu başarıyla temsil ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizce de, övülen ve teşvik edilen ata sporumuzun Selçuklu başkenti Konya'mıza layık bir şekilde, profesyonel anlamda gelişimine, tüm kesimlerin ve yöneticilerimizin hassasiyet göstereceklerine ve bu misyona layık tesislerin kazandırılması için katkı ve kaynak sağlayacaklarına inanmaktayım. Tüm sporcularımıza, imkansızlıklar içerisinde üstün bir gayret göstererek bu tabloyu bize armağan ettikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Müsabakaların sona ermesinin ardından Kütahya Atlı Spor Tesisleri'nde ödül töreni düzenlendi. Konya'dan müsabakalara katılarak ödül alan sporcular ve aldıkları dereceler şöyle: "11-16 Yaş Hareketli Puta 1. Dilanur Küçüktepe, 11-16 Yaş Sabit Puta 1. Halime Çelikkol, Büyük Erkekler Sabit Puta 2. Mehmet Koç, 6-11 Yaş Sabit Puta 2. Ahmet Tuna Yeşilkaya, Büyük Bayanlar Sabit Puta 3. Fatmanur Elmalı, 6-11 Yaş Sabit Puta 3. Hüda Özayaz, Büyük Erkekler Hareketli Puta 3. Mehmet Koç, 11-16 Yaş Sabit Puta 3. Dilanur Küçüktepe, 11-16 Yaş Hareketli Puta 3. Halime Çelikkol."

Ayrıca yapılan takım yarışmalarında ise, Konya takımları Melikşah GTO Spor Kulübü üçüncü ve Bulcukspor Kulübü dördüncü oldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Konya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title