Haberler

Konyaaltı Kitap Fuarı'nda İlber Ortaylı Okuyucularıyla Buluştu

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 7. gününde, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Antalyalılar ile buluştu.

İlker Başbuğ, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Hanefi Avcı, Doğu Perinçek gibi biri birinden değerli yazarları okurlarıyla buluşturan Konyaaltı Belediyesi, Fuarın 7. gününde Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı ağırladı. İlk olarak Konyaaltı Belediyesi standını ziyaret eden İlber Ortaylı, burada Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından karşılandı.

Başkan Böcek için 'İttihat ve Terraki' isimli kitabını imzalayan İlber Ortaylı, daha sonra söyleşinin yapılacağı Düden Salonu'na geçti. Başkan Böcek'le birlikte salonda yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan İlber Ortaylı, yoğun ilgiden ötürü de son derece memnun kaldığını bildirdi.

Söyleşi öncesi Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya teşekkür eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, "İlber Hocamız, sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli tarihçilerinden biri. Kendisini Antalya'mızda konuk etmekten büyük mutluluk duyduk." dedi.

Tarihten günümüze kadar, ülke ve dünya gündemine ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Ortaylı, bir saati aşkın zaman süren söyleşide soruları da yanıtladı. Kendisine gösterilen büyük ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Ortaylı, Antalya'ya tekrar gelmek istediğini bildirdi. Salonda dinleyiciler için ayrılmış alanda yer kalmayınca çok sayıda vatandaş söyleşiyi ayakta izledi. Söyleşi sonrasında ise Prof. Dr. İlber Ortaylı, okurları için kitaplarını imzaladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek İlber Ortaylı Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title