Haberler

Konyaaltı Belediyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Antalya Bölgesel Amatör Ligi’nde(BAL) mücadele eden Konyaaltı Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Burdur Tefenni’de sürdürüyor.

Antalya Bölgesel Amatör Ligi'nde(BAL) mücadele eden Konyaaltı Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Burdur Tefenni'de sürdürüyor.

BAL'ın güçlü ekiplerinden Konyaaltı Belediyespor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarını Burdur Tefenni'de sürdürüyor. Konyaaltı Belediyespor Teknik Direktör Aydın Çayır, Yardımcı Antrenör Soner Kıldıran, Core Antrenör Burak Ayvaz, Kaleci Antrenör Erkan Özden eşliğinde hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyespor, sezona hazırlanıyor.

Sabah kros, akşam taktik antrenmanları yapan yeşil beyazlılar ağırlık ve fitness idmanı ile güç depoluyor. Geçtiğimiz sezon, 11 gruptan oluşan BA Ligi'nin 7'nci grubunda mücadele eden ve sezonu 7'inci sırada tamamlayan Konyaaltı Belediyespor, bu sezon üst sıralarda yer almak için mücadele edecek. 7'nci grupta mücadele edecek Konyaaltı Belediyespor'un rakipleri ise Kütahya'dan, Akıncılar, Dumlupınar Üniversitesi ve Tavşanlı Linyitspor, Konya'dan Sarayönü Belediyespor, Akşehir Belediyespor, Afyonkarahisar'dan Sandıklıspor, Şuhut Belediyespor, Isparta'dan Eğirdirspor ve Davrazspor, Burdur'dan Bucak Oğuzhanspor, Antalya'dan da Serik Belediyespor ve Kepez Belediyespor yer alıyor.

Sezonu orta sıralarda tamamladıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu sezon takıma güvendiğini ve üst sıralarda yer alacağına inandığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, "Futbolcularımız ve teknik heyetimiz yeni sezona iyi hazırlanıyorlar. Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Burdur'un Tefenni İlçesi'nde sürdürüyor. Tefenni kampından sonra Antalya'da kendi tesislerimizde hazırlıklarına devam edecek. Güzel bir takım oluşturduk. Geçtiğimiz yıl önemli başarılar elde eden takımımız, inanıyorum ki yeni sezonda çok daha iddialı sonuçlara imza atacak. Yeni sezonda Konyaaltılı vatandaşlarımızı takımımızı desteklemeye davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Antalya Tefenni Burdur Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title