Haberler

Konyaaltı Belediyesi'nden sosyalleştiren etkinlik

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali'nde her Çarşamba günü, Erasmus Programı kapsamında yurt dışından gelen öğrencilerin katılımı ile düzenlenen İngilizce konuşma etkinliği, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali'nde her Çarşamba günü, Erasmus Programı kapsamında yurt dışından gelen öğrencilerin katılımı ile düzenlenen İngilizce konuşma etkinliği, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Konyaaltı Belediyesi ve FM Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği İngilizce konuşma etkinliğine katılarak yabancı dillerini geliştiren öğrenciler, aynı zamanda sosyalleşerek farklı kültürleri tanıma şansını da yakalıyor. Erasmus Programı kapsamında eğitimlerinin bir kısmını Türkiye'de sürdürecek olan Younesse Ellatifi (İspanya), Jan Martin Vandrecht (Estonya) ile Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen öğrenciler bir araya gelip İngilizce konuşarak birbirlerini tanımaya çalıştı. İngilizce dillerini geliştirmeleri açısından son derece faydalı bir etkinlik olduğunu dile getiren öğrenciler, aynı zamanda farklı kültürlerden insanları tanıma adına bu etkinliğin önemli olduğunu ifade ettiler.

Gençlik Lokali'nin ev sahipliğini yaptığı etkinlik, hafta içi her Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Başlangıç düzeyinde İngilizce konuşan öğrenciler, sorular sorarak birbirlerini tanımaya çalıştı. Etkinlikte ara sıra Türkçe ve İngilizce espri yapan öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin sosyalleşmesine de katkı sağlıyor. Bir yanda etkinlik sürerken diğer yandan öğrenciler Gençlik Lokali'nde ücretsiz çay ve çorba ikramı eşliğinde sessiz bir ortamda ders çalışmaya devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Belediyesi Çarşamba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title