Haberler

Otomobil, Valiye Selam Veren Polise Çarparak Havaya Savurdu! O Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Konya'da makam aracıyla polis evinden çıkan valiye yolda durup selam veren polise araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya savrulan polis yaralandı.

Konya'da polis memuru Vedat Selvi, makam aracıyla polis evinden çıkan Vali Yakup Canbolat'a selam vermek isterken araba çarptı. Yaralanan Selvi, hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

YOL ORTASINDA VALİYE SELAM VERİRKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Kaza, 10 Nisan günü Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümünde meydana geldi. Vali Yakup Canbolat, Polis Evi'nden makam aracıyla çıkmak istediği sırada, yol güvenliği alan Polis Evi'nde görevli polis memuru Vedat Selvi, selam vermek istedi. Bu sırada yoldan geçen Mürsel Sarı (37) yönetimindeki 42 ZD 282 plakalı otomobil, cadde ortasındaki polis Selvi'yi fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya metrelerce savrulup yere düşen Selvi, yaralandı.

Otomobil Valiye Selam Veren Polise Çarparak Havaya Böyle Savurdu

SÜRÜCÜ ŞOKA GİRDİ

Kazanın ardından aracından inen sürücü Sarı'nın olayın şokuyla havaya zıpladığı görüldü. Kazayı gören Vali Canbolat da makam aracından inip Selvi'nin yanına koşup, yardım etti. Yaralı Selvi, çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Selvi'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Sürücü Sarı'nın da gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (163)

DERİN GÖLGE:

KULA KULLUK YAPMAYI BIRAKALIM ARTIK VALİYE SELAM VERECEM DİYE AZ DAHA ÖLÜYORDU

26
0
yanıtYanıtla
MÜLKIYELI TEMEL:

Bu ne adettirki VALININ her gectigi yolda polislerin esas durusa gecmeleri. . Sultanlik devrindemi yasiyoruz be kardesim ! Peki polisin yolun ortasinda esas durusa gecmesine ne demeli !!! Ölse cocuklari yetim ve hanimi dul kalirdi. . . ARTIK BU KÖLELIK DEVRINDEN KALMA ESAS DURUSLARA BIR AN ÖNCE SON VERILMELI !!

24
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Analmadim gitti kardesim. . . Yurt disinda Vali, Miletvekili, valla bisiklet, veya tramway ilen ise gidip geliyorlar. Hic oyle selam duranda yok. Bu Nasil bir memleket anlamadim

21
0
yanıtYanıtla
gurbetçi işte:

gurbette oldugun için anlamazsın

yanıt0
yanıt3
KARSLI:

YURT DIŞINDA HAİN YOK DEMEKKİ

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

yolun ortasında selammı olur saçma.

18
0
yanıtYanıtla
el turko:

yolda selam vaerilirmiii polis okullarında öğretmiyorlarmııı

13
4
yanıtYanıtla
das:

selam vermeyip vali çarpsa emin olu daha kötü duruma düşerdi polisimiz malesef ego tatmini için kullanılan bir araç oldu.

17
0
yanıtYanıtla
Zalim_45:

Polisimize büyük geçmiş olsun. Selam vermezsen Vali Bey çarpar, selam verirsin araba çarpar. olan garibana olur. Emir altında çalışmak zorrrrrrr.

15
1
yanıtYanıtla
r. güleç:

polis arkadaşımız yolu kesmemiş dikkatsiz birşekilde yolun ortasında selam duruyor. gereksiz olan bu işlerin artık kaldırın sayın vali nedir yolun ortasına geçmiş memur kardeşimiz acil şifalar dilerim.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title