Haberler

Konya Uyuşturucudan Gözaltına Alındı, Kucağındaki 7 Aylık Bebeğiyle Hastaneye Geldi

Konya merkezli 4 ilde sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı.

Konya merkezli 4 ilde sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı. Eşiyle birlikte gözaltına alınan 22 yaşındaki Kader G. ise kucağında 7 aylık bebeğiyle sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye geldi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, sokaklarda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheliler hakkında çalışma başlattı. Yapılan çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde yaklaşık 150 polis eşliğinde Konya merkezli İstanbul, Manisa ve Karaman'da daha önce belirlenen 37 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

UYUŞTURUCUYU ÇOCUK BEZİNE SARMIŞ

29 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 'Ares' ve 'Oskar' adlı eğitimli köpeklerle yapılan aramada, satışa hazır paketler halinde esrar, eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelilerden Kaygusuz K.'nin evinde yapılan aramada ise çocuk bezine sarılmış 200 gram eroin bulundu.

KUCAĞINDA BEBEKLE HASTANEYE GELDİ

Merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi'nde bir eve yapılan baskında ise Onur A. (22), dini nikahla birlikte yaşadığı Kader G. ile birlikte gözaltına alındı. Çiftin evinde yapılan aramada ise yastıkların arasına gizlenmiş esrar ele geçirildi. Kader G.'nin sağlık kontrolüne 7 aylık erkek bebeğiyle gelmesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title