Haberler

Konya: Ünlü Manken Didem Taslan, Epilasyon Cihazı Tanıttı

Ünlü manken Didem Taslan, Konya'da bir alışveriş merkezinde epilasyon cihazı tanıttı.

Ünlü manken Didem Taslan, Konya'da bir alışveriş merkezinde epilasyon cihazı tanıttı.

İzmit, Adapazarı, Bolu, Eskişehir, Alanya'dan sonra Konya'ya gelen Didem Taslan, bayanların fazla ilgi göstermediği tanıtımda epilasyon cihazının özelliklerini anlattı. Ürünler hakkında bilgi veren Taslan, daha sonra market içerisine girerek hayranları için kendi fotoğraflarının basılı olduğu tişörtleri imzaladı. Didem Taslan tanıtım yaptığı, sırada bayanların cep telefonuyla görüntü almaya çalışması dikkat çekti. Didem Taslan; Burcu Çağrı, Burcu Okutulmuş, Fulya Keskin gibi mankenlerle birlikte katıldığı "A1 Model Boxıng" yarışmayı kazandığını, ancak sakatlandığından dolayı ringe çıkmasının doktor tarafından yasaklandığını ifade ederek, "Hepimizin sporcu lisansı var. Basında bazı yanlış haberler çıkması nedeniyle yanlış bilgiler var. Spor lisansımız olmasaydı, böyle bir şeye girişmezdik. Gördüğünüz gibi sapasağlamım. Tendon bağlarımda hasar oluştu, menüsküsüm vardı ve diz kapaklarımda kayma olduğu için bu sporu yapamıyorum. Yüzme dışında hiç bir sporu yapamıyorum. Her sporcu sakatlanabilir. Bir sorun yok" dedi.

Bayanlara tavsiyelerde de bulunan Taslan, "Bayanların yakın savunma sporlarını öğrenmesi lazım. Gerçekten kendilerini çok daha güvende hissederler. Ben de daha önceden bu sporu yapmak istiyordum. Bu benim için fırsat oldu. Kendimi daha iyi ve güvende hissediyorum. Hiçbir spor bu spor kadar insanı zinde tutmuyor. Sabah 11.00'da salona girip akşam 17.00'da çıktığımız bir spor. Yumruk, dirsek, tekme atıyorsunuz. Kendinizi çok daha güçlü hissediyorsunuz. Sizce önceki Didem ile şimdiki Didem arasında fark yok mu? Karşıma çıkan olursa yere yıkarım" diye konuştu.

Taslan ayrıca, bütün mankenlerin çeşitli mesleklere yöneldiğini, kendisinin hiç kimsenin cesaret edemeyeceği bir işe soyunduğunu söyleyerek, "Ben bir ilki gerçekleştirdim. Oyunculuğa da devam edeceğim. İyileştikten sonra da yine bu spora başlayacağım" açıklamasında bulundu.

Didem Taslan, daha sonra sevenleriyle fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title