Haberler

Konya: Türkücü İbrahim Tatlıses'e Konya'da Yoğun İlgi

Bir mağazanın açılışı için Konya'ya gelen türkücü İbrahim Tatlıses'i görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. Mağazanın penceresinden toplanan yaklaşık 5 bin kişilik kalabalığa seslenen İbrahim Tatlıses, "Ben istesem sizleri vaatlerle değil şarkılarımla kandırabilirim" dedi.

Konya'da bir halı mağazasının açılışı için Konya'ya gelen türkücü İbrahim Tatlıses,yoğun ilgiyle karşılaştı. Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs ile kalabalığın arasından geçmeye çalışırken bazı vatandaşlar bariyerler ile minibüs arasında kalarak ezilme tehlikesi geçirdi. Mağaza önüne konulan kürsüden halkı selamlayan Tatlıses, daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte kurdele keserek mağazayı hizmete açtı. Mağaza içinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olacağı ile ilgili sorulara, adaylığını açık olarak ilan ettiğini söyledi. Hülya Avşar'ın, "Tatlıses siyasete girdiği zaman müziği bırakmalı" sözünün hatırlatılması üzerine ise Tatlıses, "Hayır bırakmayacağım. Ben beceriksiz birisi miyim? Siyasette, müzikte beceri ister" dedi. Mehmet Ali Erbil'in şov programında yaşanan olay hakkında sorulan soruya ise İbrahim Tatlıses, kimseyi masaya yatırma gibi bir hakkı olmadığını söyledi. Daha sonra mağazanın 2. katındaki penceresinden halka seslenen Tatlıses, vatandaşların seçimde kendisini desteklemesini isteyerek, "Bazı siyasiler seçilene kadar sizlere vaatlerde bulunur durur. Ancak seçildikten sonra hepsini unuturlar. Ben sizleri vaatlerle kandırmam. Ben istesem sizleri şarkılarımla kandırırım. 10 şarkı söylesem bana oy vermez misiniz? İşin şakası bir yana bütün siyasiler, şuan başımızda bulunan hükümetimiz ve başbakanımın sizlere hizmet etmek mecburiyetindeler" diye konuştu. Konuşması sırasında yanına gelen bir bayan hayranın kendisini öpmesi üzerine yanağını silen İbrahim Tatlıses, vatandaşlara küçük bir konser verdi. Tatlıses mağazadan ayrılırken de güçlükle araca bindi.

Mağazanın açılışın ardından vatandaşlara pilav dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Elindeki pilavı görevlilere fırlatan bir vatandaş, görevlilerin üzerine yürüdü. Bazı çocukların ise, açılış için gönderilen çelenklerin üzerine çıkarak çiçeklerini koparması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title