Haberler

Konya Şeker Şerbet ve Limonata Üretimine Başladı

Konya Şeker'in, naneli ve tarçınlı olmak üzere yeşil ve kırmızı adlarıyla iki çeşit şerbet ile limonata üretimine başladığı bildirildi.

Konya Şeker'den yapılan yazılı açıklamada, Torku markasıyla tüketiciye sunulan ürünlere yenilerinin eklenmeye devam edildiği belirtildi.

Bölge halkının ürettiği meyvelerin değerini artırmak ve çiftçiyi desteklemek amacıyla Torosların merkezine inşa edilen Torku Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Üretim Tesisinde artık şerbet ve limonatanın da üretildiği ifade edilen açıklamada şunlara yer verildi:

"Pekmez, tahin, lokum ve helva gibi geleneksel tatlarımızı tüketiciye Torku güvencesiyle sunan Konya Şeker, şimdi de naneli ve tarçınlı olmak üzere yeşil ve kırmızı adlarıyla iki çeşit şerbet ile limonata üretimine de başladı.

Doğal karışımlarla üretilen limonata ve şerbetlerde glikoz şurubu kullanılmıyor. İftar sofralarına da farklı bir lezzet katacak olan limonata ve şerbetler, "geleneksel tatlarımız da doğal olarak bizden" sloganıyla hazırlanıyor.

Yeşil şerbette portakal suyu, limon suyu, tarçın, karanfil, yeşil elma ve nane kullanılırken kırmızı şerbette ise vişne suyu, kırmızı üzüm suyu, tarçın ve karanfil konsantreleri, limonatada da limon konsantresi kullanılıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title