Haberler

Konya Obruğa Tilki Düştü

Obruğa tilki düştüKONYA'nın Karapınar ilçesinde geçen eylül ayında meydana gelen 20 metre çapında 30 metre derinliğindeki obruğun içine tilki düştü.

Obruğa tilki düştü

KONYA'nın Karapınar ilçesinde geçen eylül ayında meydana gelen 20 metre çapında 30 metre derinliğindeki obruğun içine tilki düştü. Düşen tiklinin aç kalmaması için belediye tarafından obruğa tavuk atıldı. Tilki, gerekli ekipmanlar hazırlandıktan sonra obruktan çıkartılacak.

Yeraltı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle meydana gelen ve yaklaşık 320 civarında irili- ufaklı obruğun bulunduğu Karapınar' da geçen eylül ayında, yeni bir obruk oluşmuştu. İlçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Gaziosmanpaşa Mahallesi Sırnık Mevkii'nde ortasında patika yol bulunan yan yana olan iki mısır tarlasında oluşan 20 metre çapında, 30 metre derinliğindeki obruğa merak için dün bakmaya gidenler, obruğun içinde tilkinin olduğunu fark etti. Ardından belediye ve AFAD ekiplerine haber verildi. Belediye ve AFAD ekipleri, yaptıkları incelemede ekipman yetersizliğinden dolayı obruğun içindeki tilkiyi kurtaramadı. Konya'dan gelecek ekipman kurtulması planlanan tilkinin kurtarılıncaya kadar aç kalmaması içinde obruğun içine tavuk atıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karapınar Konya AFAD 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title