Haberler

Konya: Konyaspor Kupada Çeyrek Finali Hedefliyor

Fortis Türkiye Kupası B Gurubu'nda Mücadele Eden Konyaspor, Kupada Çeyrek Finale Kalabilmek İçin Trabzonspor Maçında Galip Gelmeyi Hedefliyor.

Fortis Türkiye Kupası B Gurubu'nda mücadele eden Konyaspor, kupada çeyrek finale kalabilmek için Trabzonspor maçında galip gelmeyi hedefliyor.

Fortis Türkiye Kupası'nda gurup maçlarına Vestel Manisaspor karşısında aldıkları galibiyetle iyi başladıklarını ve diğer maçların sonuçlarına göre büyük bir avantaj yakaladıklarını belirten Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, şöyle konuştu: "Gurup maçlarında elimize geçen önemli avantajı Eskişehirspor'a beklenmedik bir şekilde mağlup olup, Ankaraspor ile de ligde olduğu gibi yine son dakikalarda gelen golle berabere kalarak gerektiği şekilde değerlendiremedik. Ankaraspor maçının özellikle ikinci yarısında oynadığımız futbolla galibiyeti hak eden taraf olmalıydık. Ancak yine beklenmedik bir zamanda gelen talihsiz gol sonucu berabere kaldık. Sonuçta takımı yakaladığı avantajı değerlendiremediği bir hale getiren futbolcularımızın, aleyhimize dönen bu durumu tekrar lehimize çevireceklerine inanıyoruz."

Bunun için de önlerinde tek bir fırsat olduğunu anlatan Oğuz, şöyle konuştu: "O da Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız gurubun son maçını kazanmak. Trabzonspor'a yıllardır ters gelen bir takımız. Devre arasında yapacağımız takviyeler ve sakatlıktan kurtulan oyuncularımızın da takıma dahil olmasıyla gücümüze güç katacağız. Trabzonspor maçı bizim için artık dönüm noktası oldu."

Öte yandan Konyaspor'un devre arası kamp yeri ve tarihleri belli oldu. Yeşil-beyazlılar, 3 Ocak'ta Antalya Sirene Golf Hotel'de top başı yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title