Haberler

Konya: Konyaspor Kondisyon Çalıştı

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına günde yaptığı çift antrenmanla devam ediyor.

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına günde yaptığı çift antrenmanla devam ediyor.

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde kamp yapan Yeşil-beyazlılar, dün verilen 1 günlük iznin ardından sabah saatlerinde teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde antrenmana çıktı. İlk olarak sahada düz koşu ve ısınma hareketleri yapan Yeşil-beyazlılar, daha sonra kondisyon salonuna geçerek çalışmaya burada devam etti. Konyaspor'un Brezilyalılar'ı Batista, Da Silva ve Valmir ise takımdan ayrı olarak sahada düz koşu yaptı.

Teknik direktör Nurullah Sağlam antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Brezilyalı yeni transfer Da Silva'yı uzun süren bir çalışma sonucu aldıklarını ifade eden Sağlam, "Da Silva'yı, Hindal Gündüz hocamız izlemişti. Bize maliyeti fazla olmamasına rağmen kalitesine güvendiğim bir oyuncu. Zaman içerisinde de bunun doğruluğu ortaya çıkacak" diye konuştu. Almanya kampı sonrası Türkiye'de 2 tane turnuvaya katılacaklarını belirten Sağlam, "Çok hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Bunun nedeni de kadrodaki hiçbir oyuncunun emeğinin karşılıksız kalmamasını istemem. Çünkü o hazırlık maçlarında herkesin sergileyeceği performans lige girerken oluşturulacak kadroda ana etken olacak. Dolayısıyla herkes verdiğinin karşılığını alacak. Ne kadar arzuluyorlarsa onun karşılığını alacaklar" şeklinde konuştu.

Cuma günü çekilecek olan fikstürün kendisi için o kadar da önemli olmadığının altını çizen Sağlam, "Fikstür benim değil ama taraftarın bakış açısını etkiliyor. Tabi onların oluşturacağı pozitif enerji ve bu doğrultudaki düşünceleri bizim için önemli. Dediğim gibi fikstür benim için önemil değil. 17 takımın her biriyle hem içeride, hem dışarıda ilk haftada olsa son haftada olsa oynayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title