Haberler

Konya: Konyaspor, İlk Maçında Galibiyet Peşinde

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında karşılaşacakları Sakaryaspor'un kolay rakip olmadığını ancak rakiplerini tanıdıklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında karşılaşacakları Sakaryaspor'un kolay rakip olmadığını ancak rakiplerini tanıdıklarını söyledi.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçını kazanıp lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Nurullah Sağlam, Sivas Cumhuriyet Kupası'nda Sakaryaspor'u seyretme imkanı bulduğunu ifade ederek, "Ben ve ekip arkadaşlarım rakibi tanıyoruz. Gerçekten kolay bir rakip olmayacağını şimdiden söyleyeyim. Disiplinli oynayan, iyi bir ekip. Tabii artılarını, eksilerini tespit etmiş bulunuyoruz. Son yaptıkları birkaç transfer var. Ligin ilk haftaları her zaman zordur. Bana göre, bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi ekiplerin birbirlerini iyi tanımaması. Dolayısıyla Sakaryaspor ile zor bir maç oynayacağız. Öncelikli hedefimiz, yüzde 100 kazanmak üzerine. Futbolun güzelliği de zaten burada. Seyredenlere; mücadeleci, azimli, kendine güvenen bir ekip izletmeyi istiyorum. Böyle hareket edildiğinde; bir maç, üç maç kaybedilse de eninde sonunda başarıyı getiren galibiyetler alınır. Hafta sonu iyi bir rakiple oynayacağız. Hedefimiz kazanmak" dedi.

Türk futbolunda son zamanlarda ortaya çıkan şike iddialarını da değerlendiren Nurullah Sağlam, "Bu bizim işimiz değil. Bizim işimiz, çıkıp onurumuzla, şerefimizle mücadele etmek. Daha önceden de bahsettiğim gibi son maçta Denizlisporlu dava arkadaşlarımla birlikte çıktık, onurlu oynayarak bunu tüm Türkiye'ye gösterdik. En ufak bir şaibeye bulaşmadık. Bu da hem bana hem oradaki arkadaşlarıma puan kazandırdı. Bizim işimiz, sadece yeşil alan içerisinde. Onun dışındakiler bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Bu konularda bir tek kendimden ve ekip arkadaşlarımdan sorumluyum. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Şu anda Konyaspor'un teknik direktörüyüm. Konyasporlu dava arkadaşlarımla birlikte yeni sezona girerken, en ufak bir şaibeye bulaşmamak her şeyden önceki hedefimiz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı El Saka da Sakaryaspor maçının zor olacağının altını çizerek, "İlk maçımızı oynayacağız. Hiçbir şey belli değil. Her zaman lig başları zor olur. Takımımız çok iyi. Arkadaşlığımız çok güzel. Her şey yolunda. Bütün arkadaşlarımın tek düşüncesi, bu maçı kazanmak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title