Haberler

Konya: Konyaspor'da Oyun Sistemi Zamanla Değişecek

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, seyircinin maçlara gol ve gol pozisyonları görmek için geldiğini belirterek, "Futbol temaşa zevkidir, seyirci sürekli oturup kalkmak ister. Kazansa da kaybetse de oynadığı futbolla seyirciye zevk veren bir Konyaspor oluşturmak istiyoruz" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, seyircinin maçlara gol ve gol pozisyonları görmek için geldiğini belirterek, "Futbol temaşa zevkidir, seyirci sürekli oturup kalkmak ister. Kazansa da kaybetse de oynadığı futbolla seyirciye zevk veren bir Konyaspor oluşturmak istiyoruz" dedi.

Yapılamayan transferlerin kendileri için dezavantaj olduğunu ifade eden Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Yavaş yavaş oturtmaya çalıştığım bir oyun mantalitesi var. Bunun zaman alacağını daha önce de söylemiştim. Santrafor eksiğimiz zaten ortada. Özellikle çok umut ettiğimiz ama son anlarda gerçekleşmeyen transferlerimiz oldu. Bu da bizim için çok büyük bir dezavantaj oluşturdu. Hazırlıksız yakalandık diyebilirim. Eksiklerimiz var. Takım felsefe değişikliğine uğruyor. Bunları zaman içerisinde oturtmak en büyük hedefimiz olacak" diye konuştu.

Konyaspor'un geçen senelerde alan savunmasına yönelik bir oyun anlayışı benimsediğini, ancak kendisinin bunu değiştirmeye çalıştığını belirten Sağlam, "Geçen sene daha çok alan savunması ile oynayan bir ekip vardı. Kora kor mücadele vardı. Ben takımın başına geldiğim zaman Konyaspor ligin en az top kazanan ama az da top kaybeden takımıydı. Ayrıca ikili mücadeleye az giren bir takımdı. Bu felsefeyi farklı bir felsefeye dönüştürmek biraz zaman alıyor. Ama zaman içerisinde herşey değişecek. Konyaspor bundan evvelki maçlarda topa daha çok sahip olmasına rağmen çok az sayıda gol pozisyonuna giriyordu. Rakibe de az gol pozisyonu veriyordu. Futbol temaşa zevkidir. Sahaya gelen seyirci mutlaka gol ve gol pozisyonları görmek için gelir. Sürekli oturup kalkmak ister. Az gol pozisyonuyla geçen ve az golle sonuçlanan maçlar oynarsanız seyirci bir gün sizi terk etmeye başlar. Kazansak da kaybetsek de herkes üzerine düşenin yüzde 100'ünü yapacak. Seyirciye yönelik keyif veren, temaşa zevki olan bir oyun mantalitesi ortaya çıkacak. Bunu başardığımız zaman bu tribünlerin takdirini kazanırız ve bizi yalnız bırakmamasını sağlarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title